2 жовтня Рівне прийматиме "Міжнародний Турнір серед пар на Приз Закриття Сезону". В кожній парі стартуватимуть 1 легіонер, 1 українець + 1 запасний. Найсильніша пара за підсумками основної серії заїздів одразу виходить у фінал. Друга та третя пари розіграють між собою ще одну путівку в фінал у заїзді останньої надії.

Контракти на гонку вже підписали: улюбленці рівненських вболівальників Павел Месьонц (Колеяж Ополє, Польща) та Станіслав Бужа (Ванда Краків, Польща), а також корінний тарнувянин Марцин Ремпала (КСЖ Кросно, Польща). Зауважимо, що Бужа та Ремпала є чемпіонами Польщі в Екстралізі у складі рідного клубу Унія Тарнув (2004, 2005). Окрім того Марцин Ремпала є також чемпіоном Командного Кубка світу серед юніорів-2005 та другим призером Меморіалу Ігоря Марка 2015 у Рівному. Польський десант підкіріплять Міхал Новінські (Ванда Краків, Польща) та Томаш Хжановські (КСЖ Кросно, Польща) - екс-учасник циклу Гран-Прі (2005) та багаторічнйи партнер Андрія Карпова у клубах з Жешува та Гданська.

Україну представлятимуть Андрій Кобрін (Шахтар Червоноград, Україна), Максим Росощук (Рівне , Україна), а також плеяда молодих та досвідчених спортсменів, таких як Дмитро Мостовик (Червоноград), Віталій Лисак (Рівне ), Станіслав Мельничук (Рівне ), Володимир Омельян (Рівне ), Станіслав Огороднік (Рівне ), Марко Левішин та Назар Федорчук.

Організатори міжнародного турніру очікують на підтвердження участі у гонці таких майстрів як Каміл Пульчинські (Колеяж Равіч, Польща) та Гжегож ВАЛАСЕК (Ванда Краків, Польща) - чемпіон Польщі в особистому заліку 2004 року, неодноразовий володар Кубку світу в командному заліку, гонщик, який допоміг рівненському клубу здобути Кубок Європейських Чемпіонів – 2009, екс-учасник циклу гран-прі - 2002, 2003, 2011.

Міжнародний Турнір зі спідвею серед пар на "Приз Закриття Сезону"

МОТОТРЕК - 2 ЖОВТНЯ

Автограф сесія - 15.00

Початок змагань - 16.00

Ціна квитків:

- Дитячий (від 6 до 12 років) - 20 грн.

- Дорослий - 60 грн.

«КЛУБ ВБОЛІВАЛЬНИКІВ РІВНЕНСЬКОГО СПІДВЕЮ» висловлює подяку за допомогу в підготовці змагань виконавчий комітет Рівне нської місцевої ради, комунальні служби і організації, а також спонсорів турніру: автозапчастини «InterCars», АвтоЦентр «PitStop», «МКМ Бетон» - якісний бетон, MLS-Oil, автозапчастини «CarBus» , Сталь-М, "Дока-Центр", ПП Базурін, АвтоГрад, а також численних інформаційних партнерів: телерадіокомпанія «Рівне 1», передача «Авто-Мото-Ревю», сайт AutoMoto.rv.ua, «Радіо-Трек», Erve.ua, РитмTV, РТБ, ОГО, Рівне Вечірнє та ін..