Астрологія – не наука про вплив зовнішніх космічних сил на життєві відносини людини і її поведінки в суспільстві. За допомогою астрології, людина може отримати знання у вигляді карти майбутніх подій. Отож, пропонуємо і Вам долучитись до цього таємного знання.

Овен Дійте, якщо не боїтеся, що шматочок Вашого особистого життя може стати надбанням громадськості. Бійтеся бабусь із жвавими язичками.

Телець Сьогодні Вам протипоказана праця, як розумова, так і фізична. Проведіть цей день у блаженному байдикуванні.

Близнюки Колектив - велика сила. І нехай кожен окремо буде не зовсім задоволений результатом, в цілому все вийде дуже навіть непогано.

Рак Вам доведеться зіткнутися з проблемою вибору в таких масштабах, що цілком ймовірним наслідком може виявитися напад депресії. Не піддавайтеся йому, краще оцініть різноманітність.

Лев Сьогоднішній день може початися з невпевненості у власних силах. Даремно страждаєте - нехай навіть Ви і не знаєте, що робити зараз, вам нині особливо легко вдаватимуться витончені імпровізації.

Діва Сьогодні Вам варто з особливою увагою поставитися до того, що Ви говорите. Друзі чекають від Вас підтримки та цікавих історій.

Терези Сьогодні в глибині Вашої підсвідомості може прокинутися сила досить потужна для здійснення самих нездійсненних надій. Якщо зумієте її використати в мирних цілях - вважайте - пощастило, залишите без уваги - обійдетеся головним болем.

Скорпіон Сьогодні люди, не налаштовані до Вас, будуть чимось дуже зайняті, і до Вашої персони руки у них не дійдуть. Можна встигнути використати вдалий момент і діяти без перешкод.

Стрілець Сьогодні хороший день для роботи з фінансовою або ділової стороною Вашої кар'єри. Практичність - ось та якість, яке буде потрібна від Вас перш за все.

Козеріг Сьогодні бажане так легко дасться в руки, що Ви можете відчути навіть легке розчарування - отримане без боротьби стає менш цінним. Але менш необхідним щось воно від цього не стає.

Водолій Можете заховати голову в пісок - допоможе, але проблеми не вирішить. Можете діяти на свій страх і ризик - результат не гарантований. Найкраще пошукати надійних союзників.

Риби Людина за визначенням тварина стадна, тому законам натовпу повинна слідувати. Якщо ж Ви не бажаєте миритися з таким станом - можете скаржитися, але Вас трішки потріпають.