Астрологія – не наука про вплив зовнішніх космічних сил на життєві відносини людини і її поведінки в суспільстві. За допомогою астрології, людина може отримати знання у вигляді карти майбутніх подій. Отож, пропонуємо і Вам долучитись до цього таємного знання.

Овен Сьогодні туман, який оточував Вас, почне потихеньку розвіюватися. Відкривається поле діяльності, яке потрясе Вас своїми розмірами. Доведеться засукати рукава і починати активно його орати.

Телець Сьогодні Вам варто застосовувати силу своєї чарівності в малих дозах. Передозування загрожує тим, на кого Ви будете його спрямовувати, повній і безповоротній втраті голови.

Близнюки Сьогодні робота в розумних кількостях може бути корисна для Вашого здоров'я. Тим більше що до вечора може наступити довгоочікуваний момент, коли Ви відчуєте, що доробили-таки все, що хотіли.

Рак Сьогоднішній день найкраще провести в компанії добрих друзів. Про такий відпочинок буде приємно згадати.

Лев Будьте уважні до того, що Вам будуть говорити сьогодні, але не обмежуйтеся лише змістом сказаних слів. Багато що сьогодні доведеться розуміти по інтонації і, можливо, міміці.

Діва Сьогодні Ви цілком можете зважитися на щось, що в інший день видасться Вам абсолютно божевільною ідеєю. Можливо, така вона і є, але чому б не спробувати?

Терези Закінчите сьогодні те, чого ще не встигли зробити, завтра Вас будуть чекати зовсім інші турботи. Не встигнете закінчити - доведеться рухатися вдвічі активніше.

Скорпіон Сьогодні Вам не доведеться замислюватися про день завтрашній, занадто великої уваги і сил зажадає теперішній. День буде важким, але дуже плідним.

Стрілець Сьогодні найбільше Ви будете потребувати хороших новин. Отримувати їх можна різними способами, але є один абсолютно безвідмовний. Треба підійти до людини, не має значення до якої, і попросити сказати що-небудь хороше. Хтось, звичайно, злякається і втече, а хтось, може, і скаже щось..

Козеріг Дозвольте собі насолодитися тим, чого Ви вже досягли перш, ніж рватися вперед і вгору, підганяючи амбіції. Той факт, що щось далося вам занадто легко, анітрохи не зменшує цінності отриманого. Можете пишатися собою.

Водолій Ігноруйте сьогодні пильні і не дуже ласкаві погляди оточуючих, можливо, вони просто Вам заздрять. Розлютившись, Ви лише скомпроментуєте себе і дасте їм зайвий привід позловтішатися.

Риби Сьогодні навколишні будуть нервові в наслідок заклопотаності проблемою, яка Вас, власне, не стосується. Так і не суньте в неї носа, Вам цілком достатньо своїх, які чекають негайного вирішення.