Розумні зупинки, що встановили в Рівному на Театральній площі, запрацюють вже впродовж найближчих двох тижнів. Адже нині проектна документація на їх підключення проходить погодження у профільних установах.

Як повідомив радник міського голови Рівного Олександр Джигирей, передбачається, що необхідні документи будуть погоджені до середини вересня.

- Наразі на Театральній площі встановлено дві конструкції «розумних зупинок». Втім, вони поки що не підключені до електроопор, тому екран із інформаційним наповненням не працює. Адже розробка і погодження проектної документації потребує часу. Тому як тільки документи будуть готові зупинки зможуть виконувати функції, для яких встановлені, - додав він.

Нагадаємо, до Дня незалежності на Театральній площі в Рівному встановили дві «розумні зупинки». Як тільки зупинки будуть підключені до електроопор, на них можна буде зарядити мобільний телефон і приєднатися до WI-FI, а також дізнатися, яка маршрутка і коли приїде на цю зупинку. Для міста їх надала безкоштовно в користування фірма з Житомира «Автоімідж», що виграла конкурс на обладнання громадського транспорту системою GPS-контролю.