Астрологія – не наука про вплив зовнішніх космічних сил на життєві відносини людини і її поведінки в суспільстві. За допомогою астрології людина може отримати знання у вигляді карти майбутніх подій. Отож, пропонуємо і Вам долучитись до цього таємного знання.

Овен На Вас чекає один з найкращих днів. Вивчайте, дайте волю своїй інтелектуальній цікавості. Ви будете сповнені ентузіазму, а обставини будуть складатися у Вашу користь, особливо в ділових питаннях.

Телець У Вам багато можливостей добитися запланованого. Основними Вашими заняттями буде обмін інформацією, ідеями, думками, а також всім іншим, що має до цього стосунок.

Близнюки Ви будете швидко сприймати нову інформацію і зможете пристосуватися до будь-яких змін на робочому місці. Ви впораєтеся з будь-яким завданням, що вимагає дисципліни і порядку.

Рак Ви проявите свої інтелектуальні здібності в глибоких дискусіях і серйозних розмовах. Можливо, будете брати участь в якомусь обговоренні за круглим столом і запропонуєте нові методи або ідеї з кількох пунктів.

Лев Цієї п'ятниці зайва емоційність може затуманити Ваш розум. Мабуть, варто відкласти на кілька днів робочі питання і прийняття рішень щодо нових ділових операцій. Відпочиньте у колі рідних.

Діва Оманлива обстановка вказує на те, що Вам потрібно проявити обачність у робочих угодах. Говоріть правду, тільки правду і нічого крім правди. Можливо, буде спроба Вас обманути, але Ви — профі у своїй справі.

Терези Настав період спілкування, подорожей і можливостей розширити свої горизонти. Можливо, Ви будете шукати свої документи для оформлення візи. Знайдете у найпотрібніший момент. Головне — вдало виберіть країну для свого вікенду.

Скорпіон Відмінний день для заходів, пов'язаних з роботою. Ви можете досягти успіхів у конкретному виді професійної діяльності або зрозуміти, що з легкістю здатні отримати підвищення. Варто лише про це поговорити з керівництвом.

Стрілець Ви будете заражати своїм ентузіазмом і натхненням всіх оточуючих. Крім цього, завдяки своїм ораторським навичкам Ви можете прославитися - як в негативному світлі, так і в позитивному.

Козеріг Ви зрозумієте, що завдяки своєму інтелекту здатні все заздалегідь обміркувати і приймати чіткі рішення. Ви почнете замислюватися про вибір кар'єри і приділяти увагу своїм планам.

Водолій Ви проявите свої приголомшливі практичні навички, коли справа дійде до співпраці з іншими людьми. Ви знаєте, що робити і здатні діяти без будь-яких сумнівів. Ви — лідер у колективі, люди прислухаються до Вас.

Риби Зараз той сприятливий період, коли все буде відбуватися досить гладко і Ви, нарешті, зможете побачити результат своїх зусиль. У Вас з'явиться можливість стабільної роботи, яка дозволить Вам проявити свою організованість і злагодженість.