Зловмисника, який кілька днів тому підзрізав жителя с. Хорів Острозького району - затримали на Хмельниччині.

Слідчо-оперативна група встановила, що до компанії, яка розпивала спиртні напої поблизу сільського магазину, підійшов за своєю пасією 31-річний односельчанин. На ґрунті ревнощів між ним і 37-річним чоловіком виник конфлікт, у ході якого старший штовхнув молодшого. Молодик вирішив помститися. Діставши розкладний ніж із кишені, вдарив ним у спину свого кривдника та зник із місця події. Потерпілий після проведеного оперативного втручання знаходиться в Острозькій центральній районній лікарні.

Злочинця затримали в Ізяславському районі Хмельницького області, де він переховувався у брата. Жителю Хорова повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення. Зараз він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Відомості за фактом нанесення умисного тяжкого тілесного ушкодження внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України.

До слова, зловмисник і раніше притягувався до кримінальної відповідальності за незаконне поводження зі зброєю, нанесення тілесних ушкоджень.