Учора в Сарнах трапилася трагедія. Внаслідок пожежі в приватному будинку, загинуло двоє 3-річних дітей.

Це сталося на очах у матері, яка в той час була поруч з будинком на городі. З нею також була і старша, 5-річна дочка. А 3-річні брат та сестра спали вдома. Коли мати побачила, що спалахнув дах будинку, разом з сусідами кинулась за дітьми. Але коли відкрили вхідні двері – в оселі вибухнув газовий балон. Очевидці викликали на місце рятувальників, так як самотужки з вогнем впоратися було не можливо.

В свою чергу пожежники повідомили про подію правоохоронців.

Дістатися до дітей змогли лише тоді коли на місце прибули рятувальники. Під час гасіння пожежі, вогнеборці увійшли в будинок та через хвилину винесли постраждалих брата та сестру. Але медиками на місці події не залишалося нічого іншого як констатувати смерть обох дітей.

За попередньою версією, трагедія трапилася через порушення правил пожежної безпеки при експлуатації газового обладнання.

В свою чергу, в поліції повідомили про те що розпочате розслідування. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею 270 Кримінального кодексу. Якщо встановлять винного, йому загрожує до 8 років позбавлення волі.