Цю історію мені розповів не ZARIZIAKA , а інший учасник акції проти Б. Стекляра в Рівному на "Бродвеї" . . Але вона в деталях збігається з його розповіддю в публікації 2011 року

" Моя зустріч з убивцею Ніла Хасевича "http://zariziaka.livejournal.com/84130.html Тобто- розповідь з двох незалежних джерел є правдою."

Ми вирішили скористатися його енкаведістською виручкою для того, щоб подивитися йому в очі. Близько десяти крепких хлопців зібралися біля входу в готель. Як і очікувалося вбивця Хасевича вийшов звідти о першій годині. Була зима, холодно і слизько, але Стекляр рухався швидко і впевнено. Ми рушили за ним. Дорога пролягала через сквер (іменований рівнянами «Бродвей»). Там ми його оточили «каре» і так собі йшли далі.

Стекляр зрозумів, що справи неважні і стишив хід, а потім зупинився. Я підійшов до нього, подивився в трохи налягані очі і запитав, шось типу, шо ж ти с*** Ніла Хасевича убив.

Стекляр все зрозумів і спробував різко взяти вправо, прориваючись в сторону вулиці Міцкевича. Звісно йому це не вдалося. Його ніхто навіть пальцем не торкав, але психологічний пресинг був відчутний. Зрештою Стекляр заговорив. Він заявив, що, насправді, не вбивав Хасевича.

«Он сам себя убил. Когда мы его взяли в схроне он уже был мертв », - спробував виправдатися чекіст. Після того як ми його ще декілька разів пресанули незручними звинуваченнями, Стекляр схопився за серце, демонструючи, що йому стало погано. Втім, я як і всі, схилялися до думки, що це імітація. Ми залишили його на лавці, після чого він далі почовгав собі додому."