У селі Борове на Рокитнівщині водій мотоцикла, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, в’їхав в аналогічний транспорт. У результаті ДТП двоє чоловіків із численними травмами потрапили до лікарні.

Поліцейські на місці пригоди встановили, що 24-річний місцевий житель, керуючи мотоциклом «KINLON», на вулиці Центральна не впорався із керуванням, не врахував дорожньої обстановки та допустив зіткнення зі стоячим на проїжджій частині дороги мотоциклом «PATRIOT», на якому перебував 44-річний мешканець села Карпилівка.

У результаті ДТП 24-річний водій отримав відкриту черепно-мозкову травму, перелом основи черепа, забій головного мозку, травму грудної клітини, забій легень. 44-річного чоловіка доставили до медзакладу з переломом ноги. Обоє наразі перебувають у Рокитнівській центральній районній лікарні. За попередньою інформацією та за зовнішніми ознаками кермувальник мотоцикл «KINLON» перебував у стані алкогольного сп’яніння.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Транспортні засоби доставлені на територію Рокитнівського відділення поліції. Проводиться досудове розслідування.

pic

pic

pic