Астрологія – не наука про вплив зовнішніх космічних сил на життєві відносини людини і її поведінки в суспільстві. За допомогою астрології людина може отримати знання у вигляді карти майбутніх подій. Отож, пропонуємо і Вам долучитись до цього таємного знання.

Овен Ви поки далекі від правильного рішення, але можете втішати себе усвідомленням того, що перебуваєте на правильному шляху. Шлях до зірок є тернистим – пам`ятайте про це!

Телець Поспішні дії ведуть до краху планування. Стримуйте Ваше нетерпіння і дійте покроково. Втішні результати не забаряться.

Близнюки Всі очі і вуха, які тільки знайдуться в радіусі ста метрів від Вас, сьогодні будуть цікавитися виключно Вашою персоною. Доведеться дуже уважно стежити за своїми діями і словами.

Рак Якщо Ви терміново не почнете найактивнішим чином займатися вирішенням наболілого питання, Ви ризикуєте накликати на себе досить похмурий період життя. І, що особливо неприємно, досить тривалий. Дійте негайно.

Лев Сьогоднішній день варто присвятити дому і сім'ї, наскільки це є можливим. Підняття філософських тем у колі сім`ї зробить Ваш вечір незабутнім.

Діва Сьогодні Вам належить наставляти друга/родича на шлях істинний. Хоча, побутові справи принесуть вам лише задоволення. Не робіть нині великих покупок - є ризик, що вони виявляться невдалими.

Терези Сьогодні, хоч би які блискучі були Ваші дії, на кожну з них знайдеться особливо шкідлива зовнішня сила, яка анулює Ваші зусилля. Цей період буде короткотривалим. Готуйтеся до позитивних змін у житті.

Скорпіон Ви сьогодні можете всерйоз задуматися про зміну роботи. Але нехай навіть Ви незадоволені всім: місцем, де працюєте, службовим становищем, зарплатою - не треба поспішати. Оцінюйте свої можливості реально.

Стрілець Сьогодні до Вас можуть несподівано повернуться старі і, здавалося б, уже давно забуті почуття. Добре це чи погано - не нам судити. А хороший струс Вам просто необхідний.

Козеріг Сьогодні Ви піддаєтеся небезпеці бути найбільш занудливим з навколишніх і підданим ґрунтовному розвішуванню локшини по вухах. Постарайтеся не потрапляти на очі Вашим драйвовим друзям - не зрозуміють.

Водолій Добре мати можливість робити все, що хочеться, але це Вам чомусь швидко набридає. Направте свою шалену енергію на те, щоб зробити щось, що хочеться комусь іншому. Все повернеться сторицею.

Риби Сьогодні будьте гранично уважні у всяких фінансових справах, аж до найнезначніших. Не відмахуйтеся від порад, нині Вам цілком можуть дати дійсно корисні зауваження.