Рівненський мототрек готується до змагань - Збірна клубів України буде приймати Збірну клубів Європи. Великий турнір зі спідвею відбудеться напередодні дня міста. Спортсмени ретельно працюють над помилками, а організатори розкривають секрети гонки. Що готує Рівненський спідвей для глядачів цього разу? Знають журналісти Першого місцевого.

Збірна клубів України прийматиме Збірну клубів Європи зі спідвею. Учні Рівне нської юнацької школи спідвею братимуть участь у змаганнях разом із дорослими наставниками. Цим видом спорту у нашому місті займаються не лише хлопці, а й дівчата. Рівнянка Аліна у свої 9 років вже виборює призові місця на Національних змаганнях. Вона займається спідвеєм уже рік. І є єдиною дівчинкою у команді.

Юнацька збірна буде "розбавляти" дорослі заїзди. Їх буде три. Тут вже спортсмени з досвідом. Вони до змагань готуються ретельно, адже будь-яка помилка у спідвеї може коштувати не лише перемоги, а й життя.

До участі у змаганнях запросили спортсменів із Європи. Організатори сподіваються, що гонка стане подією літа номер один у місті.

Шестеро українців і шестеро європейців зустрінуться у поєдинку вже 27 серпня.