Народжуючись, людина починає свій шлях на Землі, маючи певну призначену для нього програму. Протягом цього шляху, людина стикається з багатьма життєвими ситуаціями, можливостями.У багатьох випадках астрологія дає підтримку, пояснює складні обставини, а передбачення сприятливих періодів, так само як і небезпечних ситуацій, допомагають багатьом правильно зорієнтуватися і бути підготовленим і захищеним . Отож, пропонуємо Вам долучитися до цих таємних знань

Овен Життя має проходити гладко і злагоджено. У планах може бути спілкування і обмін ідеями з начальством або старшими людьми, але в цілому Ви так організуєте свій робочий процес, що все пройде благополучно і планомірно.

Телець*0 Для Вас зараз важливу роль матимуть такі якості, як співчуття і розуміння. Особливе значення матиме мудрість, а не знання. Зараз чудовий час, щоб проявити свою терплячість і поблажливість.

Близнюки Якщо Ви плануєте сідати за кермо, то поспіх - це не наймудріше рішення. Заздалегідь плануйте свої поїздки і якщо Ви спізнюєтеся, то нехай так і буде - не намагайтеся надолужити згаяний час в дорозі.

Рак Зараз, здається, все йде своєю дорогою. Ви виявите, що терпіння, яке Ви проявляєте по відношенню до інших людей, виправдає себе - особливо коли Ви побачите позитивні результати.

Лев Ваш вибір кар'єри отримає схвалення і життєві проблеми буде легше вирішити. На інтуїтивному рівні у Вас з'явиться прагнення серйозніше ставитися до свого здоров'я і станом.

Діва Хороший день для усунення проблем і прийняття серйозних рішень. Ви зможете подолати практично будь-яку перешкоду, тримати все під контролем і з легкістю знайти вірний шлях.

Терези Можливо, Ви будете мати справу з якимись юридичними питаннями, паперовою роботою і т.д. Ваші витончені навички спілкування і відчуття справедливості роблять правову роботу Вашим покликанням.

Скорпіон Оскільки Ви такі красиві, то можете скористатися своєю чарівністю, щоб привнести трохи істини в цей день. Завжди є той, хто буде незадоволений своїм становищем. Ви можете стати борцем за справедливість.

Стрілець Незважаючи на те, що Вас чекає хороший робочий день, Ви будете відволікатися на розмови з колегами по якомусь хвилюючому питанні - і Вас чекає конкурс на саме захоплююче заняття.

Козеріг Ви незалежні і цінуєте свободу й інакомислення. Вам подобаються складності і пошук рішень, особливо коли Ви зіткнетеся з певною невідповідністю у фінансовому звіті.

Водолій Вас чекає період підвищеної мозкової активності. Серйозні, поглиблені бесіди дозволять зробити записи, тому Ви зможете зосередитися і записати всю інформацію.

Риби Не варто бути занадто вимогливим до себе, так як Ви легко можете перестаратися, витратити всі свої сили і вибухнути або в крайньому випадку, випробувати терпіння оточуючих.