Астрологія – не наука про вплив зовнішніх космічних сил на життєві відносини людини і її поведінки в суспільстві. За допомогою астрології людина може отримати знання у вигляді карти майбутніх подій. Отож, пропонуємо і Вам долучитись до цього таємного знання.

Овен Сперечатися буде марно, найкращим рішенням буде поступитися. Намагаючись відстояти свою позицію, Ви лише втратите час і витратите масу нервової енергії.

Телець Ви можете опинитися під серйозним тиском. Величезну гордість будете відчувати, коли зрозумієте, що ідете правильним шляхом.

Близнюки День варто провести максимально ефективно, використавши всю продуктивну енергетику. Ви зможете завершити всі справи, за які візьметеся. Тому не ловіть гав.

Рак Ступінь Вашої успішності буде багато у чому залежати від того, хто буде поруч з Вами. Вибирайте партнерів максимально ретельно. Якщо не виходить - краще залишитися на самоті.

Лев Ви будете надзвичайно переконливі і зможете залучити оточуючих до будь-якої справи. Залишається сподіватися, аби ця обставина ніяк не вплинула на чистоту Ваших помислів.

Діва Постарайтеся спланувати цей день і в усьому слідувати своїм планам. Імпровізаційні рішення будуть не надто вдалі.

Терези Вам рекомендовані походи в басейн, лазню - на вибір. Якщо все це нездійсненно - просто прийміть вранці душ і день буде вдалішим. Контакт з водою поліпшить Ваше самопочуття і збільшить енергетичний потенціал.

Скорпіон Все, що Ви сьогодні робитимете чи говоритимете, буде засновано на досвіді багатьох поколінь політичних і культурних діячів та інших ораторів. Тому, якщо у когось виникнуть претензії – відправляйте до першоджерел.

Стрілець День необхідно присвятити активному відпочинку. Вечір - спілкуванню з людьми, які розуміють Вас і яких розумієте Ви, бо після дня активного відпочинку на сперечання сил не залишиться.

Козеріг Вам варто уважніше поставитися до питання взаєморозуміння. Від того, наскільки добре співрозмовник зрозуміє Вас, залежить досить багато.

Водолій Ви і Ваш внутрішній світ можете стати для когось нерозв'язною загадкою. Чи допоможете Ви цій людині розібратися або скористаєтеся ситуацією у власних цілях - цілком залежить від Вашого смаку.

Риби У Вас різко сповільниться реакція на зовнішні подразники. Боротися з цим явищем не тільки важко, а й марно. Тому й не намагайтеся.