Пережили поразку, і пішли далі. Рівненські футболісти зуміли оговтатися після програшу у Ковалівці, та у повній бойовій готовності вийшли проти "Авангарду" з Краматорська. Вперше на полі з'явився і новачок рівнян - екс-гравець "Волині" Дмитро Козьбан. Спробували пробити оборону краматорців і усі чотири нападники "Вереса". Та вдалося лише одному з них.

З перших хвилин "Верес" атакує, намагаючись нав'язати супернику свою гру. Та не все виходить у нападі - "Авангард" в свою чергу активно контратакує. Та тут на місці захисники. Забити швидко кілька разів намагається Волошинович, не відстають від нього і нападники Степанюк з Сікорським, та розмочити рахунок з розіграного стандарту вдається півзахиснику Орловському. 1:0 - повели рівняни.

На куражі рівняни знову йдуть уперед і вже за кілька хвилин знову святкують - Сікорський використовує нагоду, подаровану тим же Волошиновичем - 2:0.

Після забитого другого голу натиск господарів не зменшується. Та чергову атаку зупиняє свисток арбітра - офсайд. Далі темп гри дещо сповільнюється. Команди обмінюються спробами змінити рахунок, та марно. Рівнянам не допомагають навіть дві заміни: Михайло Сергійчук замінює Сікорського, а новачок нападник Дмитро Козьбан виходить замість півзахисника Котляра. Наставник "Авангарду" ж нарікає на коротку лаву запасних - гравців і так небагато, та ще й їх "прорідили" травми.

Героєм матчу насправді ж став півзахисник Борис Орловський, який на 90-тій хвилині фактично вніс м'яч у ворота "Авангарда" після подачі Западні. Рахунок 3:0 і овації на його честь.

Після п'ятого туру "Верес" посідає другу сходинку турнірної таблиці, відстаючи від лідера - "Іллічівця" - на три очки.