(*Кейтеринг*) - поняття, що з'явилося в нашому лексиконі порівняно недавно, на сьогоднішній день успішно завойовує позиції в ресторанному бізнесі. Зараз, як правило, все весілля відбуваються за одним і тим же сценарієм. Буденність і звичайність пригнічує. Хочеться, щоб було все не так як у всіх, щоб це було найкраще подія у вашому житті. Тому і місце для банкету хочеться вибрати особливе.

У наш час можливо все. Вибирайте: дача, берег річки, лісова галявина, теплохід, замок, заміський будинок або інший банкетний зал без кухні. Для організації таких заходів існують кейтерингові компанії, що займаються виїзним обслуговуванням. При цьому, все буде обставлено як в ресторані, столи з білосніжними скатертинами, столовий прилади, будь-яку кількість меблів. А також меню банкету ні чим не відрізнятиметься від вибору в хорошому кафе або ресторані.



pic

Все доставляється в будь-якій кількості. Офіціанти візьмуть на себе обслуговування свята: від накриття столів до прибирання посуду і приведення місця весілля в первинний вигляд. Ще один плюс цього варіанту - відсутність орендної плати. Можна гуляти стільки, скільки хочете, хоч всю ніч. І місце свята оформляється також урочисто і святково, як і всюди.

Вартість банкету в цьому випадку буде складатися з ціни складу меню і транспортних витрат компанії. Іноді це ще й дешевше, оскільки в стаціонарних умовах вам необхідно платить ще й за оренду приміщення ресторану.