18 серпня, до поліції надійшло повідомлення, що в районі вулиці Данила Галицького обласного центру пролунали постріли.

На місці події правоохоронці з’ясували, що невідомий скоїв крадіжку на одній із станцій технічного обслуговування на вулиці Курчатова. Чоловіка бачили її працівники, бо той зайшов до них із проханням напитися води.

Коли зрозуміли, що за «водою» пішли особисті речі та гроші з роздягальні, помітили його вже за межами СТО. Злодій кинувся навтьоки у напрямку вулиці Данила Галицького, викидаючи по дорозі викрадені 280 гривень та документи. Небайдужі перехожі затримали зловмисника, поранивши його у плече із травматичної зброї. Чоловіка доставили у приймальне відділення центральної міської лікарні, де після надання допомоги йому вже довелося спілкуватися із працівниками Рівне нського відділу поліції. Зловмисником виявився 30-річний рівнянин, раніше судимий за крадіжки та грабежі.

За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення чоловікові про підозру у скоєнні кримінального правопорушення.

Щодо отриманого поранення затриманий жодних претензій не має. Однак, ураховуючи його кримінальне минуле, йому знову «світить» черговий строк.

Поліцейські з’ясовують усі обставини події, зокрема встановлюють особу та зброю, із якої був здійснений постріл, повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.