Астрологія – не наука про вплив зовнішніх космічних сил на життєві відносини людини і її поведінки в суспільстві. За допомогою астрології, людина може отримати знання у вигляді карти майбутніх подій. Отож, пропонуємо і Вам долучитись до цього таємного знання.

Овен Присвятіть цей день очищенню від непотребу. Його цілком достатньо, як матеріального, так і духовного. Розбиті почуття, давні переживання - все це пора викинути з голови.

Телець Ви, як це не прикро, змушені будете відкласти справу, яка має для Вас першорядну важливість і зайнятися побічною, яка абсолютно не має до вас відношення. Халтурити, звичайно, недобре, але іноді треба.

Близнюки Практично все, що вас хвилювало досі, може бути пущено на самоплив без жодного збитку для ваших інтересів. Правда, не назавжди, лише на день. Але відпочити - Ви ж встигнете.

Рак Ви не станете засмучуватися з приводу поганих новин. Ви встанете і постараєтеся зробити все, щоб з'явилися хороші. І вам це вдасться.

Лев Ви будете бажані в будь-якій компанії, хоча цей факт, можливо, і буде Вас дивувати. Втім, від добра добра не шукають, і, ніж дивуватися, краще ситуацією скористатися.

Діва Оточення з радістю скористається Вашою жилеткою як носовою хустинкою. Співчуття співчуттям, але скільки ж можна ?! Не будьте занадто м'яким в подібних питаннях.

Терези Не навантажуйте себе чужими проблемами, сьогодні вам вистачить і своїх. Альтруїзм можна проявити і пізніше.

Скорпіон Енергію, яку Ви сьогодні випромінюєте, вистачить, щоб замінити пару електростанцій. Однак вирішити проблему не вдасться, поки Ви не зважитеся спробувати якийсь абсолютно новий і абсолютно несподіваний підхід.

Стрілець Сьогодні вам нарешті вдасться показати оточуючим як багато хороших якостей вони у Вас так вперто не помічали. Не здумайте зазнаватися - весь ефект пропаде.

Козеріг Сьогодні у Вас з'явиться реальний шанс змінити все на краще. У Ваших інтересах поспішити, поки цього не зробив хтось інший. Раптом його бачення Вам не сподобається?

Водолій Той потік енергії, який ніс Вас останнім часом, майже не вимагаючи ваших власних зусиль, здається починає вичерпуватися. Можете передихнути, чекаючи наступної хвилі. Сьогоднішній день хороший для тихих і мирних розваг.

Риби Кінцева мета, яку Ви перед собою поставили, набагато значніша, ніж всі перешкоджаючі її досягненню обставини, що постають у Вас на шляху. Не дозволяйте їм зупинити себе.