Народжуючись, людина починає свій шлях на Землі, маючи певну призначену для нього програму. Протягом цього шляху людина стикається з багатьма життєвими ситуаціями та можливостями. У багатьох випадках астрологія дає підтримку, пояснює складні обставини, а передбачення сприятливих періодів (так само, як і небезпечних ситуацій) допомагають багатьом правильно зорієнтуватися і бути підготовленими і захищеними. Отож, пропонуємо Вам долучитися до цих таємних знань.

Овен Якщо проявити наполегливість і терпіння, можна досягти помітних успіхів у справах. Буде шанс порозумітися з впливовими людьми, знайти нових союзників. Не виключено, що знайомства, які зав'яжуться в цей час, покладуть початок стрімкому розвитку Вашої кар'єри.

Телець Завдяки наполегливості у справах Ви зможете досягти відмінних результатів, навіть якщо складуться не найкращі обставини. Можливі зустрічі з людьми, з якими Ви раніше плідно співпрацювали або просто цікаво проводили час.

Близнюки Можуть виникнути труднощі, і навіть досить серйозні, але всі вони переборні. Від Вас потрібні наполегливість і винахідливість, готовність використовувати нові методи для вирішення вже знайомих завдань.

Рак Можливі приємні сюрпризи, збіги, які виявляться дуже корисними. Незважаючи на відчутний вплив позитивних тенденцій, Ви не розслабляєтеся, проявляєте цілеспрямованість і серйозність, а тому домагаєтеся відмінних результатів.

Лев Слідкуйте за тим, щоб в справах був порядок, дійте послідовно, не допускайте хаосу і плутанини. Від Вашої організованості і самодисципліни залежить, наскільки успішною буде робота над проектами, яким Ви надаєте велике значення.

Діва День непоганий, однак вимагає обережності. Справам доведеться приділити більше уваги, ніж зазвичай. Та й часу вони можуть зайняти більше. Приділяйте увагу деталям, намагайтеся нічого не випустити з уваги. Не робіть висновків, поки не будете мати повну інформацію.

Терези Вплив позитивних тенденцій буде сильним, постарайтеся витягти з нього максимум користі. Якщо Ви прагнете до кар'єрного росту, хочете зміцнити свої професійні позиції, зосередьтеся на професійних справах, демонструйте зацікавленість в успіху проектів, якими займаєтеся. Не нехтуйте саморекламою - вона виявиться корисною.

Скорпіон День обіцяє нові знайомства, зустрічі, які започаткують великі зміни в житті. Не бійтеся привертати до себе увагу, вона виявиться корисною. Вірогідні хороші новини, що стосуються членів сім'ї.

Стрілець Ви легко знаходите спільну мову з людьми, з якими Вас пов'язують професійні або фінансові інтереси. Буде можливість укласти вигідні угоди, покупки виявляться навіть вдалішими, ніж ви очікували.

Козеріг Ви досягнете більших успіхів, ніж очікували. За нові справи, якими б складними вони не були, Ви беретеся з ентузіазмом. Це не тільки сприяє успіху, але і заражає оточуючих.

Водолій У вас є шанс зробити багато хорошого, причому не тільки для себе, але і для оточуючих. Не сидіть склавши руки - дійте, намагайтеся витягти максимум користі. Цей день підходить для обговорення робочих питань, перспектив співпраці.

Риби Цей день більше підходить для роздумів і аналізу ситуації, ніж для рішучих дій. Порозумітися з оточуючими буде дещо складніше, ніж зазвичай: розбіжності та суперечки можуть завадити плідній співпраці. Варто стежити за порядком у фінансових справах. Уникайте сумнівних угод, намагайтеся не ризикувати.