Мати Закопала у гної новонароджену доньку, а коли її вчинок викрили і сама зникла. Сталося це у селі Козак, Корецького району.

Чи довго дитина пролежала у відходах встановлюють експерти, очевидці ж кажуть – тіло немовляти встигли понівечити собаки. Родина приголомшена вчинком породіллі. На страшну знахідку наткнулись діти. Вони пішли за хлів, де й лежить купа гною, щоб нарвати яблук. Але малі побачили пошматоване тіло дівчинки і покликали батька.

Немовля, тіло якого знайшли, то – донечка Михайла та його дружини Наталії. Чоловік запевняє, що про вагітність дружини нічого не знав. Коли діти покликали за хлів, то прикрив мертве немовля рушником та одразу ж викликав поліцію. Подзвонив і в церкву. Його дружина там працює. Але зрозумівши, що про її вчинок дізнались, жінка з села щезла.

Вже кілька днів її шукають і місцеві мешканці і правоохоронці. Обдивляються і ліси і луги, поки безрезультатно. Востаннє Наталію бачили на мосту у центрі села. Але куди вона попрямувала потім, ніхто не знає.

Вчинок Наталії ошелешив односельчан. Адже ніхто не помічав, що жінка у цікавому стані . Бо вона має повну статуру, а про вагітність не казала нікому. Та й на самопочуття нарікань від Наталії не чули.

Сім’я виховувала чотирьох дітей. Повнолітній син служить в армії, двом дівчаткам по 14 та сім років. А найменшому сину - лише 5 . Кілька років тому хвороба забрала п’яту дитину Наталії та Михайла. Їх у селі вважають благополучною родиною.

Зараз слідство має встановити, чим керувалась жінка вчиняючи таке. Чи це вбивство чи ні, також мають вказати експерти, які повинні встановити, чи закопане немовля народилось живим.

Тим часом родина втікачки чекає ії додому. Бо попри вчинок Наталії, решта дітей потребують материнської турботи.