У кожного чоловіка є свої вимоги до ідеальної для нього жінки. Одні люблять красивих, інші - розумних, а третіх може підкорити почуття гумору. Але є жінки, від яких тікають практично всі чоловіки. Які жінки найбільше дратують чоловіків?

Найголовніші правила для будь-якої жінки - це бути собою, ні під кого не підлаштовуватися, не приміряти чужих масок, а бути щирою в своїх намірах. Отже, як потрібно себе вести жінці, щоб не дратувати представників сильної статі?

Всезнайка.

Жінка, яка перебиває на півслові і розповідає, що вона знає, що і як краще, відверто кажучи, дратує. Часто жінки переоцінюють свої знання в тій чи іншій області, щоб здатися розумнішими і наївно думають, що так зацікавлять чоловіка. Пам'ятайте, завжди є ймовірність потрапити в халепу і дуже нерозумно виглядати, якщо чоловік вас розкусить. До того ж, чоловікові не потрібна поруч всезнайка, він іноді хоче здаватися великим, сильним і розумним, розповідаючи щось і бачачи захоплені очі жінки.

Занадто обережна.

Занадто обережна жінка, яка боїться не може мотивувати і надихати чоловіка, так як весь час буде його зупиняти своїми переживаннями і побоюваннями. Такі жінки викликають страхи у чоловіка за ваше спільне майбутнє. В кінці-кінців, дурні страхи і побоювання можуть зруйнувати всі плани і перспективи.

Істеричка.

Якщо ви думаєте, що ваші істерики на порожньому місці додадуть відносинам пристрасті, ви дуже помиляєтеся. Чоловіки не виносять жіночих сліз і істерик. Якщо ви через дрібниці можете влаштувати справжній скандал, завжди у всьому звинувачуєте чоловіка і, надувши губи, сидите і чекаєте, поки він попросить вибачення, вам буде складно знайти гідного чоловіка. У конфліктах завжди винні обиє, памятайте про це.

Вискочка.

Це зовсім не той тип жінки, яку чоловік хоче бачити поруч із собою. Часто жінка, яка прагне показати себе у всій красі, зовсім не є такою і чоловікові може бути соромно через її поведінку.

Занадто метушлива.

Чоловік може адекватно сприймати тільки спокійну мову, тому в спілкуванні не тараторьте і не намагайтеся за 15 хвилин розмови переказати все своє життя. Чоловік любить конкретику, надмірні емоції, міміка, жести і порожні фрази точно не додадуть вашої розповіді фарб.


Вульгарна жінка.

Нарочито сексуальна жінка апріорі не може викликати у чоловіка інтерес, ну хіба що на одну ніч і то, під великим питанням. Щоб зацікавити чоловіка, жінка повинна виглядати привабливо і загадково, але не бути занадто доступною.

Незалежна жінка.

Сучасні жінки знаходяться в постійній гонитві за самостійністю і незалежністю. Вони все можуть і вміють самі: заробляти більше, домагатися багато чого, виховувати самостійно дітей. Сильна і незалежна жінка недооцінює статус чоловіка, ставлячи себе вище нього, а з цим готовий миритися не кожен. У відносинах чоловік хоче комфорту і спокою, а не постійної війни за пальму першості.