Кімнатні рослини - це не просто прикраса будинку, вони володіють потужною енергетикою, причому як позитивною, так і негативною. Які квіти принесуть для жінки любов та сімейне щастя?

 Рослини бувають дуже примхливі, можуть не уживатися поруч один з одним, не переносити занадто яскравого сонця або протягів, а є рослини-вампіри, які будуть буквально висмоктувати вашу енергію.

Гібіскус

Гібіскус ще називають китайською трояндою, ця квітка володіє магічними властивостями, він немов магніт може принадити у ваш будинок чоловіка. Тому якщо ви перебуваєте в пошуках свого щастя, обов'язково "поселіть" в своєму будинку цю квітку.

Хойя Керрі

Ця квітка є символом злиття жіночої і чоловічої енергії, не дарма у нього навіть листочки у формі серця. Поставте його в теплому сонячному місці і добре доглядайте, тоді вашому сімейному щастю можна буде тільки позаздрити.

Як захистити свій будинок від негативної енергії?

Спатифіллум

Спатифіллум ще називають жіночим щастям і, дійсно, це ніжна витончена рослина може стати справжнім помічником в любові і залучити у ваш будинок чоловіка. Ця квітка досить невибаглива в догляді, головне, уникати занадто яскравого сонця і протягів.

Антуріум

Антуріум - квітка, яка володіє сильною чоловічою енергетикою, це чоловіча квітка. Ідеально він буде працювати в парі з спатіфіллумом, тому якщо ви вже зустріли свою половинку, така пара кімнатних рослин забезпечить вам сімейне щастя і гармонію у відносинах.

7 речей вампірів, які приносять нещастя в будинок

Аїхрізон

Аїхрізон ще називають деревом любові, а все тому, що ця квітка сприяє створенню міцних і щасливих відносин. Також він допомагає воскресити почуття і повернути колишню любов у відносини, тому якщо у вас в родині розлад, обов'язково купіть аїхрізон.

Фіалка

Фіалки - рослини з дуже сприятливою енергетикою, вони несуть спокій, умиротворення, знімають втому і напругу, сприяють формуванню довірчих відносин в парі.

Гранат карликовий

Ця рослина допоможе зміцнити сімейне благополуччя і подарує подружжю гармонію і любов у відносинах. Воно сприяє довірливим стосункам, наповнює будинок щастям та добробутом. У будинку, де є карликовий гранат народжуються здорові і щасливі діти.

Як відвернути від себе погані прикмети?