Новорічна ніч - чарівна, кажуть, якщо загадати найпотаємніше бажання, то воно неодмінно здійсниться. Пропонуємо вам 7 новорічних ворожінь, які допоможуть зазирнути в майбутнє.

Гадати можна не тільки на Різдво або Водохреще, у наших предків гадати прийнято було практично на всі "зимові" свята і Новий рік не виняток. Можете провести жартівливі ворожіння і повеселити всіх гостей, а можете підійти до цієї справи відповідально і перевірити, чи здійсниться загадане в цю чарівну ніч?
 
Ворожіння на пирозі. Заздалегідь необхідно спекти пиріг або торт з "чарівними" інгредієнтами. Чимось це ворожіння нагадує всім відоме китайське печиво. У новорічну ніч пиріг потрібно розрізати і в залежності від того, що попадеться передбачити ваше майбутнє.
Монетка - до фінансової удачі;
Квасоля - до покупки нерухомості;
Записка - удача в питаннях з документами;
Колечко - до майбутнього заміжжя;
Перстень - романтичне знайомство;
Нитка - покупка машини;
Клаптик тканини - виповниться заповітне бажання;
Карамелька - солодке життя.
 
Ворожіння на ланцюжку. Візьміть довгий золотий ланцюжок або кілька коротких, покладіть в кришталеву вазу і кілька разів струсніть, думаючи над своїм бажанням. Потім вийміть ланцюжок і подивіться, чи зав'язалися на ньому вузли. Якщо:
немає вузлів - бажання не збудеться;
один вузол - велика ймовірність, що бажання здійсниться;
два вузла - шанс на виконання є, але несподівано все може зірватися;
три - бажання точно збудеться;
більше трьох - суєта.
 
Ворожіння на поросятах. Це веселе новорічне ворожіння дозволить вам відкрити завісу майбутнього і отримати відповіді на свої питання. Заздалегідь підготуйте 8 поросят з паперу, половина з них повинні бути веселі, половина - сумні. Складіть поросят в якийсь мішечок, задайте подумки питання і дістаньте порося. Якщо воно веселе, відповідь на ваше запитання - так, а якщо сумне - ні. Це ворожіння підходить як для однієї людини, так і для компанії, питання можна загадувати як про себе, так і вголос.
 
Спаліть бажання. Це, мабуть, одне з найвідоміших новорічних ворожінь. Поки годинник б'є 12 разів, вам потрібно встигнути написати своє бажання на клаптику паперу і підпалити його. У деяких джерелах, попіл від спаленого паперу потрібно неодмінно кинути в келих з шампанським і встигнути випити до дна, це гарантує вам, що бажання неодмінно здійсниться. Але в будь-якому випадку, якщо папір з написаним бажанням догорить до кінця, то у вашого бажання є всі шанси збутися!
 
Ворожіння на бенгальських вогнях. Це дуже новорічне і красиве ворожіння: запаліть бенгальський вогонь і поки він буде горіти, думайте про найзаповітніше бажання. Коли вогонь догорить, уважно подивіться на паличку, якщо її кінчик загнувся - домогтися бажаного буде складно, а якщо рівна - то бажання неодмінно здійсниться.
 
Ворожіння на рисі. У центр столу поставте миску з рисом, підійміть над тарілкою руку і загадайте бажання, потім візьміть в руку жменю рису і висипте на стіл. Перерахуйте кількість рисинок, якщо парне - бажання збудеться, а якщо непарне - то ні.
 
Новорічне гадання по книзі. Це ворожіння чудово підходить для Нового року, особливо для веселої галасливої ??компанії. Візьміть відповідну книгу, покладіть ліву руку на закриту книгу і задайте питання, а потім назвіть сторінку і номер рядка зверху чи знизу - те, що прочитаєте і буде відповіддю на ваше запитання.