Народжуючись, людина починає свій шлях на Землі, маючи певну призначену для нього програму. Протягом цього шляху людина стикається з багатьма життєвими ситуаціями, можливостями. У багатьох випадках астрологія дає підтримку, пояснює складні обставини, а передбачення сприятливих періодів (так само, як і небезпечних ситуацій) допомагають багатьом правильно зорієнтуватися і бути підготовленими та захищеними. Отож, пропонуємо Вам долучитися до цих таємних знань.

Овен Вас дуже легко розсердити, тому потренуйтеся контролювати себе і будьте готові до можливих емоційних перевантажень. Можливо, зможете знайти необхідну підтримку Ваших ідей.

Телець Направте свою енергію на те, щоб відчути себе потрібним. Ви людина активна, яка прагне привернути увагу оточуючих і призводить все у рух. Це той час, коли Ви зможете з гордістю і ніжністю озирнутися назад.

Близнюки Ви відчуєте загострення своїх внутрішніх сил та емоцій, а також підтримку і готовність допомогти з боку оточуючих. Ви будете почувати себе абсолютно природньо. Це довгий, творчий і навіть романтичний період.

Рак Вам, найімовірніше, доведеться переглянути кілька колишніх рішень, коли справа дійде до презентацій. Навколишні люди або сама ситуація змусять Вас відчути себе некомфортно. Це один з тих днів, коли Вам потрібно стежити за своєю тональністю.

Лев Є імовірність, що розіграється справжній скандал в таких сферах, як закон, політика, освіта, туризм або релігія. Ви можете опинитися в центрі уваги, будьте готові до змін.

Діва Ваші дії викликані Вашим вродженим почуттям відповідальності. Можливо, Вашому другу або партнеру по роботі знадобиться Ваша експертна думка для завершення роботи або досягнення розуміння своїх можливостей.

Терези Ключем до успіху буде розуміння. І досягнете Ви цього завдяки концентрації. Нові дослідження або щось, сказане кимось, допоможе Вам знайти відповіді, які Ви шукаєте.

Скорпіон У Вас з'являться чудові думки і ідеї, пов'язані з роботою. Спілкування буде набагато сприятливішим, ніж у недавньому минулому. В роботі зможете домогтися позитивних результатів. Ви зараз вступаєте в нову фазу, в якій зможете витиснути максимум з усіх своїх талантів та умінь.

Стрілець Все вказує на те, що варто взяти все під свій контроль. Ви у чудовому настрої, сповнені сил і дуже товариські. Ви готові відчути на собі усю складність життя. Ви рухаєтеся вперед і можете насолодитися досягненнями завдяки своєму позитивному ставленню до життя.

Козеріг З настанням нового етапу у Вашому житті, Вам принесе купу задоволення робота, здоров'я, правильне харчування й інші аспекти, які бережуть нас, якщо ми приділяємо їм належну увагу. Можливо, вирішите, що Вам підійде спортивна ходьба або заняття йогою.

Водолій Коли Ви будете засвоювати отриману інформацію, то зрозумієте, що деякі раніше недоступні перспективи стають реальними. Іншими словами, чим більше інформації Ви роздобудете, щоб зрозуміти ситуацію, тим більше у Вас буде шансів на успіх.

Риби Мабуть, основним завданням на сьогодні буде ефективне застосування знань, отриманих за останні кілька років. Зараз час передбачливості і планування - час, який потрібно приділити продумуванню дрібниць.