Народжуючись, людина починає свій шлях на Землі, маючи певну призначену для нього програму. Протягом цього шляху людина стикається з багатьма життєвими ситуаціями, можливостями. У багатьох випадках астрологія дає підтримку, пояснює складні обставини, а передбачення сприятливих періодів (так само, як і небезпечних ситуацій) допомагають багатьом правильно зорієнтуватися, бути підготовленими і захищеними. Отож, пропонуємо Вам долучитися до цих таємних знань.

Овен Ви можете отримати несподівану підтримку в усьому, чого б не захотіли досягти. У професійному житті все буде гладко. Приділіть особливу увагу деталям і отримаєте задоволення від того, чим будете займатися.

Телець Ви виявите свої приголомшливі інтелектуальні здібності і у Вас з'являться дотепні ідеї та ясні думки. Зараз вдалий час для прийняття рішень і розумової роботи. Це буде сприятливий день, орієнтований на досягнення та успіх.

Близнюки Хтось із колег буде наполегливо намагатися потрапити у Ваш особистий простір. Придивіться гарненько - можливо, їй або йому просто потрібна підтримка. Впевненість у майбутніх змінах на роботі допоможе позбутися від будь-яких страхів.

Рак Якщо в чомусь є сенс, то Вам це подобається, а якщо ні, то Ви відчуваєте себе винними. Будьте особливо уважні до дрібниць і насолоджуйтеся тим, що робите.

Лев У Вас з'явиться чітке і ясне розуміння своїх планів та ідей. Крім цього, зараз відповідний період, щоб сформувати свою мету і висловити її словами. Цей час відмінно підійде для прийняття важливих рішень.

Діва Вам варто в письмовій формі викласти свої ідеї щодо нового бізнесу або особистих винаходів. І не забудьте поставити дату і підпис. Після цього відправте одну копію собі і одну - Вашому керуючому.

Терези Не пропустіть шанс! Дійте зараз, а потім задавайте питання. Не бійтеся пробувати щось нове. Ваше почуття обов'язку призводить до імпульсивних, іноді бетямних і сміливих вчинків. Ваше життєве кредо буде підштовхувати досягати успіху.

Скорпіон Можливо, Ви захочете провести час в компанії друзів замість виконання своїх обов'язків, однак Ваш графік не дозволить відволіктися від справ. Ви знайдете спосіб уникнути суперечок, для яких недостатньо інформації.

Стрілець Ви виявите в собі здібності лідера. Направте їх на громадську діяльність. Займіться чимось абсолютно безкорисливим і дійте на загальне благо.

Козеріг Ви володієте почуттям справедливості і природженою здібністю розуміти закон, чи то закони природи, чи то людини. Ви зможете вчасно виправити якусь ситуацію, яка могла б спричинити величезні втрати, якби не звернули на неї увагу.

Водолій Ви володієте унікальною здатністю досягати успіху в житті. Ваші амбіції підкріплені Вашим прагненням. Ви можете бути надмірно емоційні і навколишні можуть вважати Вас занадто агресивними.

Риби Ви будете найбільш переконливі в спілкуванні з оточуючими. Які б не були обставини, ситуація буде сприяти для самовираження і появи свіжих ідей.