Народжуючись, людина починає свій шлях на Землі, маючи певну призначену для нього програму. Протягом цього шляху, людина стикається з багатьма життєвими ситуаціями, можливостями.У багатьох випадках астрологія дає підтримку, пояснює складні обставини, а передбачення сприятливих періодів, так само як і небезпечних ситуацій, допомагають багатьом правильно зорієнтуватися і бути підготовленим і захищеним . Отож, пропонуємо Вам долучитися до цих таємних знань

Овен Починайте день із зарядки. Це допоможе Вам залишатися зосередженими і налаштуватися на напружений день. Ви зрозумієте, що оточуючі хочуть, щоб Ви в першу чергу задовольняли їхні потреби.

Телець Ви здатні вирішувати проблеми і допомагати оточуючим долати дивні події. Час від часу виникатимуть якісь несподіванки, і Вас чекає один з подібних неорганізованих днів.

Близнюки У Вас буде щось спокійне, розмірене, непохитне і рішуче. Запросіть членів сім'ї на вечерю, щоб всі могли зібратися і посилити Ваш родинний емоційний зв`язок.

Рак На даному етапі життя Ви будете сповнені оптимізму, віри і прагнення ризикнути. Досліджуйте свої почуття, адже є можливість проявлення нетерплячості до нових емоційних переживань.

Лев У спілкуванні з коханими Ви торкнетеся таких тем, як людська душа і психологія. Ви володієте інтуїцією та любите суперечки і обговорення. У Вас з'являться цікаві ідеї, і Ви зможете втілити свої мрії в реальність.

Діва Ви володієте всіма необхідними силами і можливостями, щоб домогтися бажаного. Ви сповнені енергією і прагненням. Якщо буде можливість, слухайте таку музику, яка буде підтримувати Ваш ритм і допомагати рухатися вперед.

Терези У Вас з'явиться інформація, про яку Вам потрібно було знати раніше - відсутня частина головоломки, так би мовити. Проясніть певні питання між Вами і Вашими близькими або друзями і тоді відчуєте повну гармонію.

Скорпіон Ви будете особливо енергійні і напористі. Будете сповнені сил і прагнення завершити все задумане. Можливо, Ви представлятимете громадськості свою кампанію в вигляді реклами, публічного показу або презентації.

Стрілець У Вас з'явиться можливість подолати мовний бар'єр. Завдяки перспективам Ви знайдете харизму, оригінальність і позитивну популярність. Протягом дня можлива приємна зустріч з дорогими Вам людьми.

Козеріг Перерва в спілкуванні пробудить у Вас бажання зробити своє життя приємнішим. А завдяки чутливості до потреб і бажань оточуючих, розуміння їх і своєї вразливості, Ви станете більш дбайливими і скромними.

Водолій Ви кмітливі і повні проникливості. Вам здасться, що немає нічого неможливого, якщо Ви будете досить амбітні. Ви знайдете відповідних людей, які допоможуть Вам у майбутньому проекті.

Риби Насолоджуйтеся часом, проведеним з друзями, рідними або з усіма відразу. Вас будуть підтримувати оточуючі, а обставини будуть визначати Ваші подальші дії. Неодмінно почуватимете себе здорово, природно і неймовірно енергійно.