"Рівнеелектротранс", рівненський драмтеатр та обласний центр екстреної медичної допомоги увійшли до списку закладів, у яких травмувалися працівники. Загалом, Управлінням Держпраці у Рівненській області від початку 2016 року призначено 16 спецрозслідувань, пов`язаних із нещасними випадками на виробництві. Серед них є й летальні.

Хоча у минулому році на виробництві травмувалося більше осіб (47), проте цьогоріч смертельних випадків на 3 більше (1 у 2015-му).

Серед основних причин нещасних випадків із смертельними наслідками були: - порушення вимоги технологічної інструкції та інструкції з охорони праці (далі - ОП);

- порушення вимог трудової і виробничої дисципліни, інструкції з ОП, а саме: не виконання вимог з охорони праці;

- психофізіологічна(особиста необережність потерпілого);

- технічна;

Пов’язаними із виробництвом визнано 8 нещасних випадків: в КП «Рівне електроавтотранс» (з тяжким наслідком); в ТзОВ «Лис» (із смертельним наслідком); КЗ «Рівне нський обласний Академічний Український музично-драматичний театр» (з тяжким наслідком); КЗ «Обласний центр екстренної медичної допомоги та медицини катастроф» (груповий з 2-ма потерпілими); ФОП Рябий С.О. (з тяжким наслідком).

У І півріччі 2016 року завершено 5 спеціальних розслідувань, які були розпочаті у 2015 році. Всі визнані нещасними випадками, пов’язаними із виробництвом: в КП «Мисливець» (груповий); ПП «Патар» (смертельний); ПС ППП «Здолбунівське» (смертельний); КП «Костопількомунсервіс» (ДТП, груповий).