Енергія дітей повинна "виходити" назовні. Її не втримаєш, не замкнеш, інакше у гіршому випадку вона таки вийде, тільки у неправильне русло. Направляємо заповзятість дітей на користь та активні ігри.

1. Триколісний велосипед

Малюкові весело та безпечно, а мамам спокійно. Також можна пристебнути малюка паском, котрий міститься у переважній більшості модифікацій триколісних "коней", є платформа для відпочинку ніг.



pic

2. Гойдалка-поні

Іграшки, знайомі чи не всім малюкам та їхнім мамам. Зі звуковими ефектами, уздечкою, м'які, дерев'яні, кольорові - знайдете на будь який смак, і малюк відчує себе справжнім повелителем коней.

pic

3. М'ячі

Із улюбленими героями мультфільмів, різнокольорові, різні за формами. Поганяти м'яча, пограти у волейбол, баскетбол - 100% правильно! Адже активні ігри це здоров'я. довголіття та прекрасний настрій.



pic

4. Самокат або ж скутер

Із героями, різних кольорів, два колеса попереду або ж позаду - обирайте ті, котрі до душі вашим малюкам. Головне аби матеріали були надійними, кріплення на всіх місцях, і приємні "для ока". Нехай малюк намотує кола навколо двору!

pic

5. Автомобіль або чудомобіль

З моторчиком, на педалях - вибір величезний, тут вже обирайте за змістом гаманця. Головне - рух, активність та дитяча радість.



pic

Гарного відпочинку!