Народжуючись, людина починає свій шлях на Землі, маючи певну призначену для нього програму. Протягом цього шляху, людина стикається з багатьма життєвими ситуаціями, можливостями.У багатьох випадках астрологія дає підтримку, пояснює складні обставини, а передбачення сприятливих періодів, так само як і небезпечних ситуацій, допомагають багатьом правильно зорієнтуватися і бути підготовленим і захищеним . Отож, пропонуємо Вам долучитися до цих таємних знань

Овен Вас чекає дуже незвичайний день. Здається, все навколо буде рухатися в протилежному напрямку. Дотримуйтеся своїх обов'язків, і до другої половини дня все налагодиться.

Телець Можливо, Вас чекає підвищення. Подумайте над тим, щоб скласти список своїх досягнень і обов'язків. Ви здатні впоратися з більшістю проблем, з якими, як правило, посередній працівник не в змозі розібратися.

Близнюки Молодь не втомлюється Вас вражати. Вона все схоплює на льоту. До речі, з Вас вийшов би непоганий педагог. Спробуйте почати викладати в якомусь навчальному закладі. Можливо, в результаті Ви вирішите займатися цим на постійній основі.

Рак Під час переговорів Ваші ідеї та пропозиції будуть добре сприйняті іншими - навіть краще, ніж Ви думали.

Лев Вас чекає розмова з кимось, хто може виявитися занадто емоційним, але все закінчиться добре, якщо Ви будете дотримуватися фактів.

Діва Вас охопить почуття подяки за свою кар'єру і практичні вміння. Вам приносить задоволення розгадування головоломок, знаходження рішень і так далі. Ваша вдячність за свою роботу буде очевидна не лише Вашому начальству, але і всім оточуючим.

Терези Завантажений, але не важкий робочий день закінчиться для Вас посмішкою і гарним настроєм. Під час обідньої перерви спонтанна зустріч з колегами доставить Вам неймовірне задоволення і зарядить позитивною енергією.

Скорпіон У питаннях великого бізнесу Ви сильний боєць і конкурент з інстинктами дикої тварини. Ви завжди перебуваєте в центрі подій. Розрив Ваших ділових відносин може стати для Вас перевагою. Але ніколи не варто палити мости.

Стрілець Ваша схильність йти на поступки і погоджуватися на менше, ніж Ви мріяли, може стати для Вас проблемою. Особливу увагу потрібно приділити змінам в професійному житті.

Козеріг Вам стає все простіше і простіше досягати успіху в житті - Ви володієте природною здатністю вирішувати навіть найскладніші проблеми. Здається, Ви зайняли позицію людини, яка може все. А ось знати, що робити із заробленими грошима - це вже зовсім інша історія.

Водолій У Вашому житті можуть виникнути перешкоди. Пам'ятайте, що всі вони тимчасові, тому почекайте відповідний момент і не піддавайтеся розладу. Можливо, якщо останнім часом Ви старанно працювали, Вас чекає антракт

Риби Ви досягнете прогресу на роботі. Ви будете говіркі і кмітливі, і у Вас з легкістю будуть з'являтися свіжі ідеї. Час від часу Вам варто замислюватися про свої власні плани.