Валентинці Михайловій всього 5 років і вона вже перенесла 63 операції. Допомогти дівчинці нікому, тож остання надія на небайдужих людей...

Валентинка живе без батьків. Її маму позбавили батьківських прав, а тата в дівчинки немає. Вихованням дитини займається бабуся - також Валентина. Саме вона з усіх сил бореться за життя онучки.

Хвороба Валі дала про себе знати, коли дитині тільки-но виповнився рік. Спочатку в неї пропав голос, а потім Валюша почала задихатися. З рівненської лікарні дівчинку відправили в столичний Охматдит.

На сьогодні Валя вже перенесла 63 операції. Боротьба з хворобою триває. В гортані та трахеї дівчинки постійно ростуть папіломи, які заважають їй дихати. Щоб їх позбутися, потрібно видаляти. Але операції лише ненадовго полегшують життя дівчинки. Кожні 3-4 тижні на Валю чекає чергове оперативне втручання. Найгірше те, що причину хвороби ні в Україні, ні в Південній Кореї, де проходила обстеження Валентинка, назвати не можуть. Надії покладають тільки на німецькі клініки, проте там лише обстеження коштує 10 тисяч євро.

Дві Валентини живуть "на валізах", адже у будь-який момент молодшій може стати погано і доведеться їхати на чергову операцію. Через часті втручання всі органи у дівчинки збільшені, а ще розпочалися проблеми з серцем. Та вони не втрачають надії і сподіваються на небайдужість людей, які зможуть допомогти дівчинці дихати.

Банківський рахунок:

Картка Приват Банку: 4149 4978 6983 2537 на ім'я Мирон Валентина Миколаївна, тел. 098 525 47 46

pic

pic