Про те, що біля "Лютого дантиста", що в парку князів Любомирських 18-го сторіччя (сьогодні-парк ім. Шевченка) є вхід в князівські винні погреби, старшим рівненським краєзнавцям відомо дуже давно.

Днями, на підтвердження цього давно відомого факту, в звіті про георадарні дослідження його подано як сенсацію. При цьому, слово сенсація забули взяти в лапки.

«Виставляю обіцяний георадарний звіт щодо тунелю та підземної кімнати в парку поблизу фонтана. Дуже приємно, що архітектор Дмитро Котляров з радістю погодився спроектувати реконструкцію "Зеленки" з підземним приміщенням та тунелем, які можуть стати справжньою родзинкою не тільки парку, але й усього міста. Нарешті твір Короленка "Діти підземелля" отримає належне підтвердження та пошанування. Учнівські та туристичні екскурсії — це те, як ми бачимо використання тунелю та кімнати в майбутньому. Ну і звісно, наукові дослідження матимуть місце. Надіюся також на підтримку ентузіастів діггерів — я про Ігоря Пастушенка. Підземелля міста чекають на нас вже дуже тривалий час!!!», - пише на своїй сторінці у Фейсбук ачальник управління культури та туризму Тарас Максименко.