Народжуючись, людина починає свій шлях на Землі, маючи певну призначену для неї програму. Протягом цього шляху людина стикається з багатьма життєвими ситуаціями, можливостями. У багатьох випадках астрологія дає підтримку, пояснює складні обставини. А передбачення сприятливих періодів (так само як і небезпечних ситуацій) допомагають багатьом правильно зорієнтуватися і бути підготовленими і захищеними. Отож, пропонуємо Вам долучитися до цих таємних знань.

Овен У Вас з'являться свіжі ідеї щодо освіти та кар'єрних можливостей. Це ті питання, які б Ви дуже хотіли нині обговорити. Можливо, хтось із Ваших друзів або родичів повертається в сферу освіти.

Телець Ви стабільно підтримуєте оточуючих, особливо коли бачите, що вони на правильному шляху. Ваші думки будуть зайняті планами на майбутнє. Але іноді все задоволення від пригоди - лише в її очікуванні.

Близнюки Вами опанують прагнення до незалежності і бажання спробувати щось нове. Завдяки тому, що Ви легше долаєте складності, ніж раніше, у Вас може з'явитися прагнення взяти участь у чомусь незвичайному.

Рак Доля подарує Вам якусь можливість, особливо якщо Ви прислухаєтеся до своїх інстинктів і дасте свободу своїй цікавості.

Лев Ваші екстрасенсорні і інтуїтивні можливості зараз загострені. Ви здатні відчувати і відчувати те, що іншим не під силу. Зараз чудовий час, щоб вивчати і тренувати свої вміння.

Діва Вашими головними інтересами будуть ідеї і спілкування. Здобувши інформацію і переконавшись в тому, що люди правильно зрозуміють Ваш посил, Ви зможете змінити світ на краще.

Терези Обставини і люди, про яких Ви думали, що можете на них розраховувати, будуть перевіряти Ваші навички вирішення проблем. Обговоріть все і з'ясуйте, що насправді відбувається і тоді Ви зможете домогтися позитивного результату в будь-якій складній ситуації.

Скорпіон Настав довгий мрійливий період, коли Ви з легкістю можете забутися у фантазіях. Це може бути небезпечно, якщо Ви не можете контролювати своє раціональне мислення.

Стрілець Ваші цілі зараз різко контрастують з прагненнями оточуючих, тому Ви повинні щось змінити. Немає потреби в компромісі або розумінні. Настав час прийняття рішень, коли невеликі зміни можуть в результаті мати великі наслідки.

Козеріг В даний час головними пріоритетами в житті будуть Ваші цілі й потреби в області безпеки, які будуть суперечити одна одній. Вам належить встановити раціональний, але важливий баланс між своїми прагненнями і рамками встановлених меж.

Водолій Комусь із Ваших друзів або родичів належить зараз зробити вибір в області кар'єри. Ви, найімовірніше, не зможете дати пораду, але зможете підтримати і підняти самооцінку цій людині.

Риби Ви володієте сильними амбіціями і прагненнями, здатністю тверезо мислити і приймати правильні рішення. Можливо, Ви вирішите змінити роботу або досягнете прогресу в проекті. Настав час іти вперед та діяти.