Фотоконкурс "Солодке літо" добіг кінця. Рівненчани активно ділились світлинами своєї малечі, яка смакує морозиво. Звісно ж, обрати переможців серед маленьких ласунів було не просто. Тим більше, що наші технічні працівники зафіксували спробу нечесної боротьби. Зрештою, переможців фотоконкурсу таки визначили.

Нагадаємо, переможців фотоконкурсу визначали за кількістю унікальних коментаторів.

Втім, одного з лідерів ми змушені дискваліфікувати у зв'язку зі спробою нечесної боротьби за приз. Про це повідомили наші технічні працівники. Через надмірну активність переходів на сторінку учасника методом DDoS атаки на Web-сервер або по-іншому "флуд за кількістю підключень" з однієї IP-адреси, web-сайт rivne1.tv тимчасово призупиняв роботу впродовж двох днів. Як наслідок через це інші користувачі не могли залишити свої коментарі до фото інших учасників. У зв’язку з цим ми змушені не враховувати результати цього учасника фотоконкурсу.

Так, переможцями "Солодкого літа" стали:

1. Ласунка Софійка з загальною кількість коментаторів 116.

2. Маринка, за яку свій голос віддали 115 читачів сайту.

3. Руденька солодкоїжка Софійка зі 109 шанувальниками.

Маленькі любителі морозива отримають по два ящики морозива від генерального партнера конкурсу торгової марки "Світайс". Вітаємо ласунів з перемогою у нашому фотоконкурсі.

Крім цього, солодкі призи від ТМ "Світайс" отримають ще семеро учасників фотоконкурсу:

1. Даринка

2. АЛІНКА

3. Оксана

4. Анюта

5. Марія

6. Зоя

7. Маріанна

Усі вони отримають подарунки від ТМ "Світайс" - виробника найсмачнішого морозива для малечі та дорослих.

А іншим учасникам нагадуємо, що на цьому наші конкурси не закінчуються. Стежте за анонсами та беріть участь в інших фото змаганнях. Сподіваємось на чесну боротьбу, а за це обіцяємо цінні подарунки лідерам. Давайте будемо взаємоввічливими. Тим більше, що конкурси та призи не закінчуються=)