Тривалі неприязні відносини між двома жителями Вараша учора, 28 липня, закінчились ножовим пораненням для одного з них.

Обидва пенсіонери 68-ми та 62-х років проживали в дачному масиві «Світанок» і були сусідами через кілька будинків. Чоловіки раніше працювали на одному підприємстві, тож «натягнуті» стосунки тривали давно.

Учора близько десятої вечора старший з них йшов по вулиці з кухонним ножем у руках. Куди прямував на підпитку, поки не зміг пояснити правоохоронцям. У цей час біля воріт будинку 62-річного варашівця стояв господар обійстя, який, зі слів сусіда, почав чіплятися до останнього.

Між чоловіками знову почалася сварка. Тривала вона недовго, бо 68-річний чоловік вдарив один раз ножем у живіт свого суперника. Спочатку нападник не зрозумів, що накоїв, і думаючи, що той буде доганяти, почав утікати. Та коли почув, що потерпілий викликає швидку допомогу, зрозумів усю серйозність ситуації і сам пішки прийшов до Варашівського відділу поліції зізнатися у скоєному.

У пораненого діагностували ушкодження сечового міхура та сальника. Після оперативного втручання він перебуває у реанімаційному відділенні СМСЧ-3 м. Вараш. Чоловік у свідомості, медики оцінюють його стан як стабільний. За фактом умисного нанесення тяжких тілесних ушкоджень відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення чоловіку про підозру у скоєнні кримінального правопорушення та обрання міри запобіжного заходу.

У ході досудового розслідування працівники поліції з’ясовуватимуть усі обставини інциденту.

Про це повідомоляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.