Астрологія – не наука про вплив зовнішніх космічних сил на життєві стосунки людини і її поведінку в суспільстві. За допомогою астрології людина може отримати знання у вигляді карти майбутніх подій. Отож, пропонуємо і Вам долучитись до цього таємного знання.

Овен Вас чекає хороший день. Ви будете злагоджено працювати в колективі і будете дуже затребувані в якомусь конкретному виді діяльності. Приділіть особливу увагу своїм внутрішнім ресурсам і почуттям.

Телець Просування по кар'єрних сходах буде залежати від вашої здатності долати труднощі і вміння вести бізнес, тобто від ваших практичних навичок. Рятуючись від зайвих і непотрібних справ, ви зможете домогтися прогресу.

Близнюки Зазвичай Ви віддаєте перевагу дипломатії, але можете опинитися в складній ситуації. Якщо Ви будете дуже агресивні, то можете когось образити. Можливо, вам буде важко отримати визнання або подяку за свої зусилля і досягнення.

Рак Ви впораєтеся з будь-якими проблемами, які виникнуть, тому що справжніх труднощів не буде. Вам є що сказати і люди готові слухати. Але будьте обережні і дотримуйтеся суті питання. Ви унікальні в своїх ідеях та поглядах і здатні успішно донести їх до оточуючих.

Лев Вам буде неймовірно комфортно і приємно працювати з іншими культурами, країнами і людьми. Ви зможете дати їм цінну пораду і проконсультувати з особистих питань. Можливо, ви будете допомагати, направляти їх і давати настанови в плані наступних дій.

Діва У плані роботи або бізнесу може бути невелике розчарування. Проте завдяки своїм ідеям Ви зможете врятувати цей день. Подумайте про наслідки і підготуйте презентацію в письмовій формі. Ви наполегливі і володієте приємним почуттям гумору, керівництво буде згадувати вашу роботу знову і знову.

Терези Вам буде корисна робота над творчим проектом - з'явиться натхнення. Ви володієте талантом працювати з людьми і можете допомогти оточуючим відчути гармонію життя.

Скорпіон Зараз чудовий час, щоб провести його в компанії інших людей і разом попрацювати. Найкраще зможете проявити свою ділову хватку саме в колективній діяльності. Ви зможете знайти підтримку оточуючих.

Стрілець Ви можете зайнятися громадськими зв'язками, публічними виступами або продажами. Навіть якщо не міняєте роботу, Ви зможете знайти себе в одній з цих сфер діяльності. Девізом буде "досягнення". Ви з легкістю впораєтеся з будь-яким завданням.

Козеріг Вам подобаються розумові навантаження і дисципліна. Ви не боїтеся довго і старанно працювати, щоб домогтися бажаного. Можливо, знайдете себе у викладанні. Схоже, Ви прекрасно знаєте, як впоратися навіть з найскладнішими проблемами.

Водолій Високі технології відіграють важливу роль у Вашому житті. Якщо досі не маєте комп'ютера, то, більш за все, задумаєтеся про те, щоб придбати його. У Вас може з`явитися великий досвід роботи з технікою у Вашій сфері діяльності.

Риби У Вас з'явиться якийсь новий інтерес і Ви задумаєтеся над тим, щоб зайнятися новим дослідницьким проектом на цю тему. Багато в чому допоможе бібліотека. Ви зможете подолати всю бюрократичну тяганину і з`ясувати суть всіх затримок і проблем на роботі.