Культурну програму міські чиновники запланували на усі смаки, заходи розтягнуться на два дні - суботу, 26 червня і неділю, 27 червня.

Максимум спорту, мінімум алкоголю, музика для душі, обстеження для тіла - і все це під пильним оком міліції. День молоді у Рівному міська влада обіцяє зробити грандіозним, а головне корисним. Уже обідньої пори на майдані Незалежності рівнян зустрінуть фахівці-консультанти міських бюджетних установ.

Добре відомі рівнянам гірьовий спорт, пляжний волейбол та міні-футбол у світлі молодіжного дня змагатимуться в популярності зі стрітболом, лазертагом і слеклайном. Майданчиків із цих видів порту буде хоч відбавляй і в парку Шевченка, і на Басівкутському пляжі і просто у дворах будинків.

Мета організаторів - залучити максимальну кількість учасників. А ось чи кожному до снаги такі навантаження з'ясують медики. Упродовж двох вихідних на Майдані вони безкоштовно обстежуватимуть рівнян. В рамках акції "Молоді і здорові" можна буде зміряти тиск, зробити кардіограму, перевірити кров на цукор, зважитися чи обстежити щитовидку. Якщо медики визнають здоровим - видадуть відповідний сертифікат, за яким можна виграти цінний приз.

Фішкою цьогорічного молодіжного гуляння організатори називають вечірній концерт - шоу "Рок-легенди", яке вже зривало аншлаг у театрі, з'явиться на майдані Рівного. Міська влада уже впевнена - свято вдасться на славу, хвилюються хіба що про погоду і активність усіх, хто вважає себе молодими!