Народжуючись, людина починає свій шлях на Землі, маючи певну призначену для нього програму. Протягом цього шляху людина стикається з багатьма життєвими ситуаціями, можливостями. У багатьох випадках астрологія дає підтримку, пояснює складні обставини. А передбачення сприятливих періодів, так само як і небезпечних ситуацій, допомагають багатьом правильно зорієнтуватися і бути підготовленимита захищеними. Отож, пропонуємо Вам долучитися до цих таємних знань.

Овен Ви будете зацікавлені в спілкуванні та обміні ідеями. Здобуваючи факти і переконуючись в тому, що люди правильно розуміють Ваш посил, Ви можете змінити світ на краще.

Телець Ви не любите виголошувати промови, але коли вас оберуть оратором, ви зможете ідеально підібрати кожне слово. Ви з легкістю знайдете потрібні слова і, завдяки своєму емоційному посилу, зможете переконати своїх слухачів.

Близнюки Спілкування (особливо з начальством або авторитетними людьми) може завдати клопоту, якщо ви не будете робити позначки. Інструкції або вимоги з їхнього боку не змусять себе чекати.

Рак Ваша найголовніша перевага полягає у справжньому милосерді, яке ви виявляєте. Все буде зводитися до того, щоб Ви взяли на себе ініціативу і заспокоїли, втішили і змусили оточуючих відчути себе в безпеці.

Лев Ясне і чітке спілкування буде відігравати важливу роль у задоволенні Ваших потреб. Ви отримуєте задоволення від своєї роботи і здатні проявити свою ділову сторону. Але зараз час показати, як вміло ви можете творити.

Діва Ваші емоції сильні і стабільні. І Ви, як правило, здатні створити для себе ідеальне місце існування. Все, що Вам потрібно, буде знаходитися у Вас під рукою. Крім цього, Вам посміхнеться удача і Вас підтримають друзі і родичі.

Скорпіон Ви можете відчути себе покинутими або залишеними без уваги. Ваші власні вимоги будуть обмежувати Вас і відокремлювати від решти колективу. Ця ситуація не триватиме довго, але вона потребує Вашої уваги. Якщо Ви будете весь час працювати без відпочинку, то це забере у Вас всі сили.

Стрілець Зараз чудовий час, щоб провести його з іншими людьми і попрацювати разом. Вас можуть вибрати для якоїсь конкретної роботи. Ви неймовірно мотивовані і володієте сильним прагненням і бажанням працювати.

Козеріг Ваше незмінне прагнення знайти все заховане або розкрити всі секрети зроблять Вас чудовим ученим або дослідником. В емоційному плані Ви теж сильні, здатні зайнятися тими сферами і з`ясувати ті питання, до яких інші люди ніколи б і близько не наблизилися.

Водолій Ви будете сповнені ідей, і якщо Вас оберуть для того, щоб Ви переконали начальника або планову комісію в необхідності якихось змін, то ви досягнете успіху. Навколишні помітять Вашу серйозність і діловий підхід.

Риби У Вас багато хороших дієвих ідей для вирішення проблем на робочому місці. Ви можете вільно спілкуватися з начальством і ясно висловлювати свою думку. Вам дуже важливо, щоб Вас цінували за Ваші здібності і таланти.