Цибулевий сік. Сік ріпчастої цибулі також є дуже сильним і потужним стимулятором росту волосся, проте варто пам’ятати, що він має специфічний аромат, і якщо ви відвідуєте заклади типу лазні або сауни, або працюєте в умовах підвищеної вологості, біля вас завжди буде характерний «цибульний» аромат. Цибулевий сік наносять на корені волосся на 30-40 хвилин і змивають без шампуню, для додаткового живлення його можна змішувати з медом, лимоном (якщо волосся жирне), коньяком.

Масла і вітаміни. Добре впливають на ріст волосся рослинні масла і жиророзчинні вітаміни (А, Е). У суміш льяняного і реп’яхової олії (у рівних долях) додати вміст капсул з жиророзчинними вітамінами (або купити масляні розчини вітамінів А і Е), дану суміш наносять на корені волосся і втирають в шкіру голови, після чого обгортають поліетиленом і рушником на півгодини. Після маски волосся потрібно ретельно промити. Щоб волосся почало рости краще, необхідно відновити кровопостачання шкіри голови, тому в якості засобів для росту волосся підходять будь-які продукти, поліпшуючі кровообіг: спиртовмісні (коньяк, пиво), пекучі (гірчиця, перець чилі, часник, цибуля), живлять (алое, мед , яйця, дріжджі). Значно покращує ріст волосся не просто нанесення їх на шкіру голови, а інтенсивне втирання, масаж шкірного покриву також покращує кровообіг і харчування цибулин волосся.

Гірчиця і жовтки. Змішати столову ложку гірчиці і 2 жовтки, суміш втирати в шкіру голови і залишити, укутавши на годину, після чого добре промити волосся.

Коньяк, алое, мед, жовток. Всі інгредієнти взяти в рівних частках, добре змішати, суміш нанести на шкіру голови, можна розподілити по всій довжині волосся (для додаткового живлення), змити через годину.

Пиво і білок. Змішати склянку пива і яєчний білок, суміш нанести на корені волосся і по всій довжині, через годину змити