Собаки Бойка знову у центрі уваги. На цей раз люди зібрались на сесії Рівнеради, аби змусити підприємця перевезти розплідник тибецьких мастифів за межі міста. Усе через неодноразові напади чотирилапих на перехожих. Останньою краплею став напад двох кремезних псів на пенсіонера. Чоловік на диво залишився живим і нині у лікарні. Тож люди готові стояти до кінця. Сьогодні заручались підтримкою депутатів. А от чи змінить ситуацію будь-яке рішення місцевих обранців?

Організовували масові збори, перекривали проїжджу частину, а нині прийшли на сесію Рівне ради. Біда зблизила мешканців вулиці Костромської, Данила Галицького у Рівному та жителів усього села Олександрія. Їх спільна проблема - сусідство з розплідниками тибетських мастифів одного власника - Юрія Бойка. Тут і дружина пана Валентина - останнього постраждалого від псів.

Просять у рівненських депутатів захисту й порятунку від розплідника і жителі села Олександрія. Говорять, там теж були напади і на людей, і на свійську птицю.

Декілька місяців сусідять з вольєрами тибетських мастифів і мешканці будинків, що на вулиці Данила Галицького. На території колишнього радіозаводу теж з'явився розплідник.

На засідання сесії з'являється і сам власник собак Юрій Бойко. Найближчим часом обіцяє перевезти всіх псів у один розплідник та забезпечити безпеку рівнянам.

А шуму від тварин немає, говорить Юрій Бойко. Крім того, обіцяє це довести документально.

В результаті, депутати Рівне ради голосують за заборону влаштування розплідників великих та середніх, бійцівських порід собак у Рівному. Задоволені люди покидають залу засідань, однак стає зрозуміло - це рішення нічого не змінить.