Мешканець Хмельниччини Анатолій Дутко майже півстоліття не бачив своєї сестри і нічого про неї не знав. Аж раптом та відгукнулася сама. Жінка звернулась до програми "Жди меня", яка виходить на одному із центральних телеканалів і там відшукали її молодшого брата. Допомагали колегам і журналісти Першого місцевого.

Анатолій Дудко - живе у селі Романіни славутського району на Хмельниччині. Він працював на залізниці і ще на цегельному заводу. ОДружився, збудував хату. Має три доньки та два онука. Любить господарювати та їздити на мотоциклах. Каже життя звичайне, але трапляються і несподіванки. Сестру Тамару, загублену ще у часи війни Анатолій віднайшов у 62 році. Саме тоді на залізничній станції у Жмеринці відбулася їх перша і допоки єдина зустріч. Після цього сестра переїхала і зникла. А знайшлася лише тепер. На вулиці Лісовій у Романінах сьогодні незвичайний день. О 13 годині мають подзвонити з Москви. Анатолій Олександрович вперше за останні півстоліття говоритиме із сестрою.

Анатолій Дудко стурбований - каже у сестри дуже хворий чоловік. Тому вона не може провідати його. Сам же поїхати до Тамари у Кишинев не може - немає закордонного паспорту. Що ж буде далі він незнає. Втім сподівається, що рішення таки знайдуть. А зараз чекатиме на листа від сестри з якою вірить, неодмінно зустрінеться.