6 одиниць спеціальної пожежної техніки та 24 людини особового складу Служби порятунку гасили "пожежу" на території нафтобази ТОВ «ВОГ РІТЕЙЛ» в м. Дубно.

За тактичним задумом навчань, пожежа виникла в резервуарі з дизельним пальним об’ємом 1000 м.куб., утворилася загроза поширенню полум'я на сусідні ємності. За викликом чергового персоналу об’єкту на місце пожежі терміново прибули чергові підрозділи 5-ї державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС у Рівне нській області.

Рятувальники встановили пожежні автоцистерни на гідранти, проклали рукавні лінії та подали на охолодження палаючого резервуару та сусідніх ємностей водяні стволи.

Після цього, за допомогою пожежної автодрабини, вогнеборці забезпечили подачу повітряно-механічної піни на дах палаючого резервуару та успішно провели пінну атаку.

Всього на місці умовної пожежі було зосереджено

По завершенню навчань рятувальники проконсультували адміністрацію потенційно-небезпечного об’єкту з основних вимог пожежної безпеки при експлуатації складів з нафтопродуктами та автозаправними станціями.

pic

pic

pic

pic