Народжуючись, людина починає свій шлях на Землі, маючи певну призначену для нього програму. Протягом цього шляху, людина стикається з багатьма життєвими ситуаціями, можливостями.У багатьох випадках астрологія дає підтримку, пояснює складні обставини, а передбачення сприятливих періодів, так само як і небезпечних ситуацій, допомагають багатьом правильно зорієнтуватися і бути підготовленим і захищеним . Отож, пропонуємо Вам долучитися до цих таємних знань.

Овен

Ви будете сповнені ентузіазму, але на рідкість розпорошені. Ваші рухи можуть виявитися досить погано скоординованими, тому уникайте близькості з тендітними предметами.

Телець

Надлишкові переживання зазвичай призводять до прискореного старіння. У вас достатньо власних турбот, навіщо ви намагаєтеся навантажити на себе ще чиїсь? Займайтеся тільки тим, що важливо для вас.

Близнюки

Ваші апетити можуть виявитися дещо підвищеними. Пам'ятайте, багато доброго - теж погано. Якщо вже не можете не скупитися, постарайтеся не зашкодити власному здоров'ю.

Рак

Не варто відвідувати екстремальні місця, ви не отримаєте від цього ніякого задоволення, хоч би який заклад не був. Відкладіть подібні розваги до кращих часів.

Лев

Вам не варто давати ніяких обіцянок. Імовірність того, що ви зможете їх виконати, не дуже велика, а ось неприємностей у зв'язку з цим можуть бути чимало.

Діва

Напевно, вам доведеться залишити особисті проблеми і попрацювати на благо широкої громадськості. Можна спробувати відкрутитися, проте вам занадто довго будуть про це нагадувати.

Терези

Венера буде до вас прихильна. Однак не варто чекати, що все буде подано на блюдечку з широко відомим кольором. Доведеться зробити деякі дії особисто.

Скорпіон

Іноді так важко зупинитися. Особливо якщо набрати перед цим хорошу швидкість. Але все-таки варто іноді давати висловитися і співрозмовникам.

Стрілець

Вам захочеться одночасно і пуститися в авантюру, і забезпечити собі надійні тили. Проведіть цей день з родиною за містом.

Козеріг

Нині нікого не слухайте, все одно не почуєте. Ви будете трохи егоїстичні, але це тільки на краще.

Водолій

Вам будуть відчайдушно заважати незавершені раніше справи. Схоже, доведеться ними зайнятися, як би сильно ви не поспішали. Або зайняти ними когось іншого - як пощастить.

Риби

Вам, можливо, доведеться грати роль телефону при передачі вельми важливої інформації. Докладіть усіх зусиль для того, щоб ваш телефон не виявився зіпсованим.