Астрологія – не наука про вплив зовнішніх космічних сил на життєві відносини людини і її поведінки в суспільстві. За допомогою астрології, людина може отримати знання у вигляді карти майбутніх подій. Отож, пропонуємо і Вам долучитись до цього таємного знання.

Овен

Залиште мову тим, чий голос сильніший вашого. Нехай надривають зв'язки. Хто захоче вас почути, той розбере навіть шепіт.

Телець

Сьогоднішній день зажадає від вас готовності зберігати незворушний вираз обличчя, які б емоції ви не відчували. При будь-яких умовах краще йти на компроміс.

Близнюки

Місяць повинний принести вам натхнення, але статися це може в самий незручний момент. Тому до цього варто бути готовим

Рак

Значення матиме не тільки те, що ви говорите, але і те, як ви слухаєте. Чим уважніше ви будете слухати, тим більше цікавого і корисного для себе дізнаєтеся.

Лев Робота, останнім часом стала для вас якимось тягарем. Вона нікуди від вас не дінеться, заспокойтеся. Вам потрібно відпочити від яких би то не було думок, бажано поспати.

Діва

Краще бути ввічливим, ніж щирим. Ваша правдивість не завжди буде достойно оцінена.

Терези

Вам, можливо, здасться, що ви програли, але це не так. Треба лише трохи почекати. Краще не починайте нічого нового, але спланувати свої дії повторно - не завадить.

Скорпіон

Сьогоднішній день слід присвятити виправленню помилок, які допустили раніше. Нині їх вдасться завуалювати без особливих проблем. Повірте, оточуючі такі старання оцінять.

Стрілець

Не дайте купі проблем, які вас переслідують, зіпсувати настрій вам і оточуючим. Придивіться уважніше, ці неприємні зовсім не такі страшні, якими здаються.

Козеріг

Щоб ви не робили, можете сподіватися на потішну лояльність з боку оточуючих вас людей. Будьте ввічливі і ви. Водолій Якраз той день, про який ви надалі скажете "Не було б щастя, та нещастя допомогло". Що б нині не трапилося - хеппі енд вам забезпечений.

Риби

Нині у вас повинна загостритися інтуїція. Краще їй довіряти повністю. Кому краще знати, як не вам.