На це сподіваються члени міськвиконкому, які вирішили нагадати власникам автозаправки на розі Дубенської-Макарова про взяті ними зобов'язання. Вісім років тому Рівненафтобаза в обмін на землю обіцяла збудувати для міста розв'язку і дитячі майданчики. Але й досі цього не зробила.

Майже 8 років тому на цьому місці були чагарники. Нині - тут оаза цивілізації. Втім за мирною течією заправних буднів криються і підводні рифи. Їх пригадали на засіданні міськвиконкому. Мовляв керівництво Ват Рівне нафтобази купуючи цю землю пообіцяло збудувати кільцеву розв'язку. А також привести до ладу територію: облаштувати зони відпочинку та озеро, встановити дитячі майданчики.

Невиконання умов договору рівненафтобазою стурбувало членів міськвиконкому. Олег Хомич взагалі, впевнений, що з власниками діло не чисте. Пропозиція Олега Хомича - радикальна - не давати фірмі власнику жодних дозволів, поки не виконають умови договору восьмирічної давнини. Втім, з ним не погоджуються колеги. Кажуть - зиску від цього місту буде мало. Нинішні власники АЗС кажуть, якби у договорі були вказані конкретні терміни будівництва кільця чи майданчиків, цієї проблеми нині не існувало би. Натомість тепер, через кризу сумніваються, чи можна буде швидко вирішити ці питання.

Члени міськвиконкому розуміють, що відсутність термінів у договорі продажу землі - їх упущення. Тому сьогодні намагаються вирішити цю проблему юридично правильно. І впевнені, що їм таки вдасться дійти спільної мови із власниками АЗС, які таки побудуть і розв'язку та дитячі майданчики.