На Рівненщині через смертельну ДТП люди збунтувалися. Днями в селі Бронники Рівненського району прямо на зебрі водій збив пішохода. Аварія шокувала місцевих жителів. Вони вимагають від влади встановлення світлофору на небезпечній ділянці дороги.

Того вечора, близько 20 години 58-річний Василь приїхав із роботи. Вийшли на зупинці разом із колегою та зібралися переходити дорогу.

Тоді на вулиці було багато людей, вони бачили, що із автомобіля «Mercedes-Benz Sprinter» вийшли двоє чоловіків.

Чоловіка, який лишився, очевидці затримали та передали поліцейським, через деякий час правоохоронці розшукали і водія-втікача, він житель селища Клевань.

Зараз обоє спілкуються із правоохоронцями, однак, жоден не зізнається, хто саме був за кермом. Наступного дня після трагедії у село приїхали представники районної влади, поліції та автодору. Зібралося чимало обурених селян. Люди вимагають встановити на небезпечній ділянці світлофор.

Встановити новий світлофор та зробити вуличне освітлення обіцяють районні чиновники.

В свою чергу правоохоронці бачать інший вихід з ситуації. Пропонують зробити тут шляхопровід, щоб сільська дорога і траса не перетиналися. Більше того в них навіть є необхідні документи на цей проект. Проте немає грошей на його реалізацію.

Тим часом загиблого Василя вже поховали, тепер рідні сподіваються на справедливе покарання для водія-вбивці.