Народжуючись, людина починає свій шлях на Землі, маючи певну призначену для нього програму. Протягом цього шляху, людина стикається з багатьма життєвими ситуаціями, можливостями. У багатьох випадках астрологія дає підтримку, пояснює складні обставини, а передбачення сприятливих періодів, так само як і небезпечних ситуацій, допомагають багатьом правильно зорієнтуватися і бути підготовленим і захищеним . Отож, пропонуємо Вам долучитися до цих таємних знань.

Овен

Ваша репутація може постраждати завдяки надмірному захопленню. Сьогоднішній день буде не надто вдалим. Краще просто почекати кращого часу.

Телець

Холодна голова і чисті руки - чудове гасло, але не в вашому випадку. Хоча руки, зрозуміло, бруднити необов'язково, але трохи емоцій вам не зашкодить.

Близнюки

Нині велика ймовірність завести нових друзів. Будьте відкриті в спілкуванні - це завжди високо цінується.

Рак

Вам буде потрібний простір для діяльності. Краще буде, якщо ви зможете його досягти, інакше ви почнете свою діяльність вже на наявному просторі, а це може призвести до катастрофічних наслідків.

Лев

Інстинкту, безумовно, слід довіряти, але слідувати тільки йому - нерозумно, не до такої міри він у вас розвинений. Чемно вислухайте поради, вам що подаються, але не просіть про них самі.

Діва

Вам доведеться зіткнутися з проблемою постійної наявності глядача. Важко, звичайно, жити під чиїмось пильним оком. Якщо у вас немає можливості його прикрити, покажіть йому таке, щоб воно перехотіло за вами спостерігати добровільно.

Терези

Ви будете відчувати пекуче бажання побути наодинці з самим собою, проте кордони вашої території будуть постійно порушувати. Досить повісити на двері замок і відключити телефон.

Скорпіон

Ви будете сповнені неспокійною енергією, яка буде вимагати негайного виходу назовні. На шкоду чи на користь - залежить від того, наскільки жорсткий контроль за власними діями вам вдасться встановити.

Стрілець

Постарайтеся стежити за тим, щоб дії оточуючих вас людей, більше грунтувалися на реальних знаннях, а не на припущеннях.

Козеріг

Можливо, ви просто недооцінюєте свої сили і здібності. Двері перед вами відкриті, вам потрібно лише набратися сміливості і увійти.

Водолій

Ви можете значно нашкодити як власному душевному спокою, так і фізичному здоров'ю. Будьте максимально уважні, звинувачувати окрім себе, не буде кого.

Риби

Вам буде дано зелене світло у всіх справах, які стосуються особистих проблем. Крім того, день буде вдалий у фінансовому відношенні.