Вчитися ніколи не пізно. Сьогодні це ще раз підтвердили слухачі навчального центру Служби зайнятості. Екзаменаційну комісію та гостей вразили показом моделей які створили власноруч слухачі спеціальності - закрійник. Здобуття нової професії це не пусті слова, а реальна можливість отримати роботу, або ж і заснувати власну справу. Дефіле майстрів-закрійників у наступному сюжеті.

П'ять місяців навчання залишились позаду, і вже нині закрійники презентують здобуті навички та знання - екзаменаційній комісії та роботодавцям. Спочатку виставка - тут слухачки представили - вишиті скатертини, серветки, та сорочки. Сучасний одяг свідчить - майстрині і справді опанували усі секрети закрійника.

Оцінити майбутніх закрійників прийшли не лише фахівці, а й роботодавці. Кажуть багатьох вже бачили у роботі на практиці, відтак сумнівів що до їх майстерності не виникає. Тому вже сьогодні пропонують роботу випускникам.

Найкраща демонстрація - показ власних виробів, їх закрійниці самі і демонструють. Блузи, спідниці, сукні, пальто і плащі, наостанок одяг з елементами вишивки. Хвилювань не приховують, адже це іспит, після якого слухачки отримують свідоцтво. Більшість з них у навчальному центрі не вперше, тому останні 5 місяців навчання були фінальними.

Нова професія - це шлях у майбутнє. Роботодавці пропонують нові робочі місця випускницям, а ті і самі мріють про створення власного бізнесу.