Сезон дощів наробив біди у триповерхівці на Поштовій 15. Люди жаліються, - дах будинку вже давно потребує капітального ремонту. Та з року в рік коштів на це у міської влади бракує. Мешканці будинку самотужки боряться зі стихією та моляться, аби покрівля геть не завалилася.

Від дощу не сховаєшся у рідній домівці. Мешканці будинку на Поштовій 15 постійно не випускають з рук миски та парасольки. Покрівля триповерхівки людей не рятує. В квартирах смердить послідом голубів, стеля руйнується, а вода ллється...

У сусідній квартирі така ж картина. На кадрах відзнятих два дні тому, під час сильного дощу видно, як вода руйнує стелю. Хазяйка житла - інвалід першої групи гроші на ремонт збирала роками. Він же протримався півроку.

Люди вже десять років звертаються до комунальників. І щораз отримують відписки - капітальний ремонт даху будівлі перенесено на наступний рік. Цьогоріч грошей на це теж немає.

Коли гроші на ремонт покрівлі будуть невідомо. Тим часом балки від постійних підтоплень геть згнили і вже поросли грибами. Тож мешканці Поштової 15 побоюються, що скоро дах впаде на голову.