Понеділок: 31.05.10 В ДТП на Рівне нщині загинув прокурор У Дубно в дорожньо-транспортній пригоді загинув прокурор. Аварія сталася в неділю о 21-ій годині на вулиці Львівській. Водій автомобіля «ДЕУ-ЛАНОС», 26-річний Олександр Вознюк, помічник судді Дубенського міжрайонного суду, рухався з центру міста в напрямку автодороги Київ – Чоп.

Вівторок: 01.06.10 Верховний суд України скасував вирок для вбивці студентки Ніяк не закінчиться судова тяганина у справі про вбивство 19-річної студентки Марії Щербакової, яке було скоєне у вересні 2006-ого року на мікрорайоні Ювілейний у Рівному. Тоді за підозрою у цьому злочині затримали 26-річного Руслана Хмеля.

Середа: 02.06.10 9-річний хлопчик потрапив під колеса автомобіля у Рівному Ця дорожньо-транспортна пригода сталася у вівторок о 16-й годині на вулиці Дубенській. Дитину збив автомобіль „Волга”, який рухався в напрямку вулиці Макарова.

Четвер: 03.06.10 Вбивця рідного брата проведе за гратами 7 років Дубровицький районний суд виніс вирок 45-річному Михайлу, який до смерті побив свого брата. Це сталося у вересні минулого року в селі Озерськ Дубровицького району. Конфлікт між братами спалахнув через гроші, які вони отримали з продажу коня.