Астрологія – не наука про вплив зовнішніх космічних сил на життєві відносини людини і її поведінки в суспільстві. За допомогою астрології, людина може отримати знання у вигляді карти майбутніх подій. Отож, пропонуємо і Вам долучитись до цього таємного знання.

Овен
Хто сказав, що не треба вигадувати велосипед? Раптом ви його удосконалите? Не варто насильницьким чином зупиняти політ думки, ви зможете вигадати щось вельми цікаве.

Телець
Ви будете на рідкість нетерплячі. Це може викликати масу нікому не потрібних питань про причини такого стану, так що є сенс докласти зусиль, щоб це приховати.

Близнюки
Ви можете мати серйозний вплив на тих, хто приймає відповідальні рішення. При хорошій кмітливості, ви зможете з успіхом цим скористатися.

Рак
Перед тим як відповідати на запитання, уважно їх проаналізуйте на предмет наявності таємного сенсу. В іншому випадку, ви ризикуєте опинитися в безглуздому становищі.

Лев
Оточуючих хлібом не годуй - дай вплинути на вашу думку. Прийміть це як належне, нехай впливають, може, що корисне підкажуть ...

Діва
Вам, можливо, доведеться займатися тим, що ви не любите робити. Самі винні - не було чого погоджуватися. Наступного разу краще ввічливо, але твердо відмовити.

Терези
Ви щасливі від того, що здатні допомогти іншим. Ви ризикуєте стати суб`єктом романтичних стосунків. Ваша сила знаходиться у вашій здатності віддатися цим почуттям.

Скорпіон
Політ вашої думки набагато випереджає можливості вашого організму. Ви ризикуєте перенапружитися.

Стрілець
Ваші плани будуть марними, але згодом ви цьому тільки зрадієте. Ви будете дуже щасливі у всьому, що стосується ніжних почуттів та інших приємних дрібниць.

Козеріг
Ви з гіркотою виявите, що "справі - час, а забаві - хвилина", а зовсім не навпаки. Що ж, спробуйте навчитися отримувати задоволення і від роботи.

Водолій
Вам доведеться попітніти, день буде не з легких. Можуть виникнути проблеми з грошима, не катастрофічні, але довготривалі. Винесіть для себе урок.

Риби
Позитивний результат буде лише від творчої діяльності, так що, якщо вам подобається читати комусь нотації, цей день задоволення вам не принесе.