Що чекає Вас у цей день? Чого варто остерігатись, а що краще зробити відразу ж? Гороскоп на суботу, 2 липня - далі.

Овен
Вам вдасться досягти золотої середини у визначенні кількості інформації, необхідної для максимально продуктивної роботи вашого мозку. Дотримуйтеся її, скільки зможете.

Телець
Ви будете легко впадати в лють, і, хоча заспокоюватися ви теж будете швидко, краще, все-таки, за цими нападами стежити. Вони можуть зіграти з вами поганий жарт.

Близнята
Нерозумно продовжувати сперечатися, якщо аргументи супротивника незаперечні. Вам, ймовірно, доведеться визнати свою помилку, і чим швидше ви це зробите, тим швидше вона забудеться.

Рак
Вам буде кинутий черговий виклик. У той же час, вам буде важлива думка оточуючих, так що доведеться, мабуть, зціпивши зуби цей виклик прийняти.

Лев
Ви схильні витрачати недозволено багато душевних і фізичних сил на те, що швидше за все є лише ілюзією. Погляньте на речі мудро, це повинно вийти.

Діва
Нині вам не варто робити нічого, що не було ретельно продумано і кілька разів зважено. Будь-який недбалий рух може викликати досить бурхливі наслідки.

Терези
Деякі представники роду людського абсолютно не розуміють жартів. Не виключено, що подібні особини будуть потраплятися вам досить часто, тому, щоб уникнути будь-яких було наслідків, від дотепності доведеться відмовитися.

Скорпіон
Остерігайтеся занадто експресивних висловлювань. Однак це не означає, що всяка розмова повинна управлятися за допомогою флейти.

Стрілець
Вам не варто пред'являти якісь претензії до кого б то не було. Вам із задоволенням пояснять їх необґрунтованість, доведеться вибачатися.

Козеріг
Вам просто необхідно втілити свою мрію в життя. Хоча б одну. І чудовий настрій гарантовано.

Водолій
Ви схильні нещадно виснажувати себе роботою, та все марно. Який сенс примножувати плоди своєї праці, якщо у вас немає можливості ними насолодитися. Влаштуйте собі канікули, хоча б на пару годин.

Риби
Ви, безумовно, - вінець творіння, унікальний в усіх відношеннях. Цим варто пишатися, проте не треба забувати, що майже кожен з решти представників людства схильний думати так само.